Pokaż wyniki od 1 do 10 z 191

Wątek: studniówka - czyli co, jak i za ile..?

Mieszany widok

Domyślnie

Arek Piekrarz - kto się dowie? Uczniowie; twoi koledzy i koleżanki? Oni w dupie to mają, a jezeli wiedzą ze sie tym zajmujesz to i tak do ciebie przyjdą jezeli beda potrzebować fotografa. Nauczyciele; Oni się będą dziwić, pomyślą sobie co za dziwak, zamiast sie bawić to lata z aparatem. Dziewczyna? Jeżeli zamierzasz isc z partnerką na studniówkę to powiedz jej o swoich zamiarach. Nie zdziw sie jeżeli zrezygnuje. Jeżeli pojdzie to moze mieć również mieszane uczucia, od pogady, poprzez wścekłośc az po żal a nawet wstyd ze z Tobą poszła. PAMIĘTAJ - ludzie są tylko ludźmi. Doświadczenie zawsze możesz zdobyć, studniówki drugiej raczej miał nie będziesz
    Nie chce zebys pomyslał sobie ze pisze to zeby ci w jakis sposob dokuczyć. Absolutnie nie. Piszę jak kolega koledze. W tym roku tez mam 100dn i nie wyobrażam sobie tego ze bym sie nie pobawił. Pamiętaj, czasem mozna być po tej drugiej (czyt. pierwszej ;-) ) stronie obiektywu.
    Jeżeli masz ochotę na ten temat dłużej pogadać zapraszam na priv (gg1874145)
    ArturJB
    www.artur.jb.prv.pl
    Canon A420 + dSLR Nikon z osprzętem

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Witam
    Ja może ciut odświeżę temat ale z troszkę innej strony .
    Chodzi mi o taką wstępną technikę zdjęć.

Czy zdjęcia bez lampy błyskowej by na takiej imprezie wypaliły? i jakby wygladały w praktyce (np te z poloneza, gdzie zazwyczaj jest jeszcze włączone światło) - jak byśmy mieli np 5D max ISO i jasna stałka typu 50 /1.4
    Czy ktoś robił tego typu fotki bez lampy czy raczej nie są one dobre?
    A jeśli tak to może ktoś podrzucić jakieś sample?
    Ostatnio edytowane przez Makudonarudo ; 25-08-2007 o 21:00

Uprawnienia umieszczania postów