raczej na poczaku samej imprezy- np po polonezie grupowka , potem pary
przynajmniej ja tak widzialem ze na studiowkach sie robiwszyscy jeszcze wtedy jakos wmiare wygladaja( wmiare wypoczeci , usmiechnieci, trzezwi
)
raczej na poczaku samej imprezy- np po polonezie grupowka , potem pary
przynajmniej ja tak widzialem ze na studiowkach sie robiwszyscy jeszcze wtedy jakos wmiare wygladaja( wmiare wypoczeci , usmiechnieci, trzezwi
)
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
Twarze, twarze, twarze!!! Można od biedy zrobić rodziców i gości na szybko (ja tak na ślubach robię), ale jak wolisz.
To wszystko... chyba najważniejsze![]()
zawsze na każdym obiektywie (na imprezach typu slub, wesele, studniówka itd... choc by nie wiem jak ciemno było) mam założona osłone p.słoneczną, wcale nie dla lansu;-) no może troszke;-), bo jak Ci raz pod kościołem polecą monety po sprzecie albo na sali podpity gośc zacznie machać w tancu rekami uzbrojonymi w zegarek lub sygnet to bedziesz wiedział o czym mówię![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
Ostatnio edytowane przez Slider ; 05-01-2010 o 22:00
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
to ja też trochę odświeżę. Sytuacja następująca, mam zrobić zdjęcia grupowe dla znajomego, który filmuje całą studniówkę i on daje gratis właśnie grupowe do swojego DVD. Teraz tak jak mam to liczyć ile mu zaproponować za usługę, dodam tylko, że jest 5 klas. Może ktoś ma jakieś sugestie
pozdro
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
Witam ,jeżeli ktoś teraz pstrykał "świeże" studniówki niech zapoda jakieś zdjęcia mnie już to czeka za ponad tydzieńtakże myślę iż się wywiąże z zadania.
Sale widziałem sufit biały światła sporo,także powinno być całkiem dobrze. Planuje w czasie poloneza już focić z lampą ,lecz też wszystko zależy jakie faktycznie nastaną warunki. Potem jakaś zabawa...[zdjęcia] ,grupowe, i pary...a potem już tylko sama zabawa zostaje. Nastawiam się na zdjęcia robione 1/5s + lampa.. żeby fajnie rozmazać..Oczywiście swoją techniką też mozecie się podzielić z chęcią poczytam i zobaczę.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)