Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 191

Wątek: studniówka - czyli co, jak i za ile..?

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

raczej na poczaku samej imprezy- np po polonezie grupowka , potem pary
    przynajmniej ja tak widzialem ze na studiowkach sie robi wszyscy jeszcze wtedy jakos wmiare wygladaja( wmiare wypoczeci , usmiechnieci, trzezwi)
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Twarze, twarze, twarze!!! Można od biedy zrobić rodziców i gości na szybko (ja tak na ślubach robię), ale jak wolisz.

To wszystko... chyba najważniejsze

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    24-70L, albo 24-105L do tego osłona przeciwsloneczna (ale ciemno było jak diabli, więc to chyba tylko żeby zwiekszyć kaliber:-))
    zawsze na każdym obiektywie (na imprezach typu slub, wesele, studniówka itd... choc by nie wiem jak ciemno było) mam założona osłone p.słoneczną, wcale nie dla lansu;-) no może troszke;-), bo jak Ci raz pod kościołem polecą monety po sprzecie albo na sali podpity gośc zacznie machać w tancu rekami uzbrojonymi w zegarek lub sygnet to bedziesz wiedział o czym mówię
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez efish Zobacz posta
    Nadarzyła mi się pierwsza studniówka, możecie podpowiedzieć jak to wygląda od stromy technicznej. Jak rozplanować robienie par a kiedy grupówki itp.
    grupowe tak jak powiedział 777 najlepiej po polonezie w trakcie zabawy (taniec) pobaw się z dłuższym czasem i lampą (mam nadzieje że masz ), poza tym portrety, zdjęcia par
    pozdrawiam i powodzenia!
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    jak Ci raz pod kościołem polecą monety po sprzecie albo na sali podpity gośc zacznie machać w tancu rekami uzbrojonymi w zegarek lub sygnet to bedziesz wiedział o czym mówię
    Zacytowałeś moją wypowiedź sprzed prawie roku i do tej pory już zdążyłem zmienić zdanie w niektórych kwestiach, oczywiście przyznaję Ci rację;-)

Przy okazji sobie przypomniałem, że to jednak był EF 24-70 f/2.8L
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 05-01-2010 o 22:00
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

to ja też trochę odświeżę. Sytuacja następująca, mam zrobić zdjęcia grupowe dla znajomego, który filmuje całą studniówkę i on daje gratis właśnie grupowe do swojego DVD. Teraz tak jak mam to liczyć ile mu zaproponować za usługę, dodam tylko, że jest 5 klas. Może ktoś ma jakieś sugestie
    pozdro
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Zacytowałeś moją wypowiedź sprzed prawie roku i do tej pory już zdążyłem zmienić zdanie w niektórych kwestiach, oczywiście przyznaję Ci rację;-)
    zacytowałem? a myślałem, że ja to "taki mądrzutki raczej jezdem";-)
    ale praw autorski do niej nie masz? mogę używać jako swojej;-)
    pozdr.
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Witam ,jeżeli ktoś teraz pstrykał "świeże" studniówki niech zapoda jakieś zdjęcia mnie już to czeka za ponad tydzień także myślę iż się wywiąże z zadania.
    Sale widziałem sufit biały światła sporo,także powinno być całkiem dobrze. Planuje w czasie poloneza już focić z lampą ,lecz też wszystko zależy jakie faktycznie nastaną warunki. Potem jakaś zabawa...[zdjęcia] ,grupowe, i pary...a potem już tylko sama zabawa zostaje. Nastawiam się na zdjęcia robione 1/5s + lampa.. żeby fajnie rozmazać.. Oczywiście swoją techniką też mozecie się podzielić z chęcią poczytam i zobaczę.

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    a potem już tylko sama zabawa zostaje. Nastawiam się na zdjęcia robione 1/5s + lampa.. żeby fajnie rozmazać..
    Dla mnie zdjęcia "eksperymentalne" z zabawy tj. rozmazane, zoomowane, kręcone itd... nie powinny przekaraczac ok 20% ogólnej liczby zdjęc, reszta jak najbardziej tradycyjnie. Ale to sprawa indywidualna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oszczepnik Zobacz posta
    to ja też trochę odświeżę. Sytuacja następująca, mam zrobić zdjęcia grupowe dla znajomego, który filmuje całą studniówkę i on daje gratis właśnie grupowe do swojego DVD. Teraz tak jak mam to liczyć ile mu zaproponować za usługę, dodam tylko, że jest 5 klas. Może ktoś ma jakieś sugestie
    pozdro
    jak powyżej dajcie jakies info o cenie, żebym mógł coś choć w przybliżeniu określić
    dzieki
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów