Strona 12 z 20 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 191

Wątek: studniówka - czyli co, jak i za ile..?

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

studio:
    1-studio jest:

2-studia nie ma:

inne:

3-kazdy zdeicie przeciez musie miec-straszna obrobka
    4-i ci kamerzysci...
    moze sie czepiam, ale jak ja za cos place to chcialbym zeby bylo zrobione porzadnie a nie... nie podoba mi sie to.
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Domyślnie

ale kiszka.

Domyślnie

źle wstawione osoby w tym studio widać prześwity na zdjęciu,
    zdjęcia w polonezie prześwietlone , rozumiem że światło na takich imprezach jest do bani ale od czego są rawy .. sam fotografowałem w sobote studniówke i wiem jak w ciężkich warunkach mógł pracować ten zespół foto. Jednak za tą cene to straszną kaszane odwalił... nic tylko reklamacja ;-0
    .

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Faktycznie chyba tylko do reklamacji sie to nadaje.
    Obróbka fatalna lekko i kulturalnie mówiąc.
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Początki nałogu Awatar ExploRa
    Miasto
    Koszalin/Brd

Domyślnie

Delikatnie piszac - pojechane na max i to "studio"... No, widac swiecili "sprzetem" a nie "oczami"

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ExploRa Zobacz posta
    Delikatnie piszac - pojechane na max i to "studio"... No, widac swiecili "sprzetem" a nie "oczami"
    Teraz powinni oczami ale ze wstydu poświecić...
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Hmm.. w VIII LO w Gdańsku był bodajże jakiś "pro" nawet sprzęt mial niezły bo Canona 1D Mark (nie wiem który) do tego albo 24-70L, albo 24-105L do tego osłona przeciwsloneczna (ale ciemno było jak diabli, więc to chyba tylko żeby zwiekszyć kaliber:-)) + 580EX, i walił nawet (po oczach) z dyfuzorem dołączonym do lampy:grin: a poloneza robił "na zombie" czyli jak kazdy inny.. Jak zobacze zdjęcia, to może coś skrobnę..
    Co do studio Hamtaro, to pożal się Boże..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

w pt sama mam studniówkę, gostek zatrudniany od lat, jak opatrzałam to zdjęcia całkiem w porządku.. zobaczymy co z tego wyjdzie;..

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

i to ten koles u nas w szkole obsluguje wszystko co sie da. od studniowek po zdjecia klasowe. nie dosc ze mnie irytuje strasznie swoim zachowaniem bo ma grubo ponad 40 lat i probuje sie zachowywac jak mlodzieniaszek. miektorzy tak umieja, jemu ewidentnie nie wychodzi. ale sory za OT. do rzeczy:
    szkoda dla mnie ze moja klasa raczej ma inny gust i im sie podoba to co odwalili wiec o reklamacji raczej nie ma mowy. warunki az takie ciezkie nie byly, wszedzie wg. mnie swiatlo bylo na f/2.8 i 1/20 tak na oko wiec nie jest zle. na koncertach jest gorzej i zdjecia jakos sie da robic. moze sie tak zestresowali cala ta studniowka ze taki chlam im wyszedl. ale dali kazdemu plytke, jest kolo 1100 zdjec i niech sie ludzie ciesza.
    rozumiem, moze wymaga taka studniowka duzo roboty, szczegolnie po fakcie w formie obrobki wszytskic zdjec, ale jak sie nie umie to lepiej sie nie podejmowac...
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Zablokowany
    Miasto
    białystok

Domyślnie

Nadarzyła mi się pierwsza studniówka, możecie podpowiedzieć jak to wygląda od stromy technicznej. Jak rozplanować robienie par a kiedy grupówki itp.

Strona 12 z 20 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów