Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: Nowe body czy szkielka?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Panie! I do jakich wniosków, żeś Pan doszedł? Pamiętaj, że teraz na myślenie, może zostać Ci bardzo mało czasu :grin: Albo kup sobie zestaw kołysanek na CD co by skutecznie ululały Jasieńka do snu ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Panie! I do jakich wniosków, żeś Pan doszedł? Pamiętaj, że teraz na myślenie, może zostać Ci bardzo mało czasu :grin: Albo kup sobie zestaw kołysanek na CD co by skutecznie ululały Jasieńka do snu ;-)
    Zlosliwcze...
    Zdecydowalem czekac na nastepce 1D w pelnej klatce i z nowa technologia (procesor itp.) Body z FF jednak na razie bardziej mi sie przyda, bo 35mm na cropie to juz za duzo.

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

mam odziedziczoną po dziaku leice M2 grubo starsza odemnie(mam 33 latka) i wciąz działa, do tego szkła 35mm 1.4 i 90mm 2.0 i powiem wam jedno takie foty jakie z tego starocia wychodza to na zadnym canonie nie widzialem... kupiłem sobie 30D tak zeby w ogole poznac jak fotografia cyfrowa wygląda ale szczerze mówiąc czekam az M8 troche okrzepnie(czyt stanieje lub uzbieram te cholerne 16 koła ) i nikt mnie nie przekona do innego systemu bo ten aparacik ma taką optykę ze człowieka rzuca na kolana a Ty kupuj przede wszystkim 35mm bo jest cos magicznego w tej ogniskowej

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów