Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Galeria w necie, gdzie?

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie Galeria w necie, gdzie?

Witam
    Oglądając wasze prywatne galerie naszła mnie ochota na zrobienie czegoś w tym stylu, rozglądam się po różnych firmach ale ceny za niektóre usługi mnie zabijają (1000zł -5000zł) Ostatnio znalazłem dwie oferty :

1 : http://www.web-studio.goodhost.pl/pokaz/galeria_al1/

2 : http://www.galeria.cdx.pl/przyklady/v3/

Obie te oferty są za 50zł, czy ktoś miał z nimi doczynienia i jak je oceniacie?
    Nie za kuse te fotki po wstawieniu są?
    A może polecicie mi jakieś inne .
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Ja tam sobie sciągnąłem darmowy skrypt Coppermine i jest wporzo
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

A ja mam darmowa na getphoto. Jak bede robił wiecej oraz lepsze zdjecia to może zdecyduje sie na cos płatnego.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Bywalec

Domyślnie

a ja polecam lightbox'a (:

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja mam niedarmowa na pbase. Wygodna obsluga to jej duzy plus. Oprocz tego system komentarzy, guestbooki, hasla i rozne inne opcje ktorych jeszcze nie przebadalem. Szybkosc dzialania i niezawodnosc to duze atuty. Cena niewygorowana (ok 150zl na rok za 400MB? o ile dobrze pamietam).
    Fotki mozesz wstawiac w dowolnym rozmiarze i pozniej resizowane wersje robic, oprocz tego exif czyta itp - oby tylko w rozmiarze galerii sie zmiescic.

A i zapomnialbym o najwazniejszej zalecie - mozliwosc wrzucania zdjec zipami! Cholerna wygoda w moim przypadku gdy cala, juz istniejaca gdzie indziej galerie przenosze.

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Ja skorzystałem także z darmówki, tylko jeszcze nie zapoznałem się do końca z jego możliwościami.

http://www.minigal.dk/

Hosting już opłacony i czekam na zatwierdzenie wpłaty
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Zajrzyj na www.templatemonster.com masz tam szablony do roznych typow stron. Sa tez do galerii fotograficznych. Ceny do $70 za szablon (nie na wylacznosc). Niektore sa naprawde bardzo fajne.

pzdr.
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

sgallery.sf.net
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A ja mam niedarmowa na pbase. Wygodna obsluga to jej duzy plus. Oprocz tego system komentarzy, guestbooki, hasla i rozne inne opcje ktorych jeszcze nie przebadalem. Szybkosc dzialania i niezawodnosc to duze atuty. Cena niewygorowana (ok 150zl na rok za 400MB? o ile dobrze pamietam).
    Fotki mozesz wstawiac w dowolnym rozmiarze i pozniej resizowane wersje robic, oprocz tego exif czyta itp - oby tylko w rozmiarze galerii sie zmiescic.

A i zapomnialbym o najwazniejszej zalecie - mozliwosc wrzucania zdjec zipami! Cholerna wygoda w moim przypadku gdy cala, juz istniejaca gdzie indziej galerie przenosze.
    chyba Cię pogięło za przeproszeniem. Za taką cenę to ja mam świetny serwer o pojemności np 2GB do tego stawiam Coppermine i mam wszystko to Co Ty, tylko że więcej mogę wstawić
    I am FX

Domyślnie

no raczej też polecam kupno miejsca na serwerze, do tego adres i jakiś darmowy skrypt - wyjdzie z 100zł za rok, ja kiedyś tam znalazłem takie darmowe coś jak mg2, troszkę podrasować w html'u i php i jest cacy

Znalazłem linka http://www.minigal.dk/ działa bardzo dobrze (nie wymaga baz danych msql), do tego kup miejsce na serwerze i tyle. Jakbyś chciał potestować w domu zainstaluj serwer na komputerze (np. xampp'a).
    Ostatnio edytowane przez trigger ; 23-11-2006 o 01:19

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów