Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Sensowny sklep foto w 3mieście ...

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Korzystałem i z foto-net-u i z fototechniki. I moge polecic z czystym sumieniem i jeden i drugi. Z tym, że w foto-technice możesz sprawdzic tylko Tamrona. W foto-net-cie wszystkie.A co maja to sprawdzisz na ich stronie. W jednym i drugim przypadku mozna sie umówić. Obsługa "i tu i tu" jest bardzo sympatyczna i bardzo fachowa!
    http://www.foto-technika.pl/shop.php...rc=statContact
    możesz jeszcze sprobować w "Cyfrowe" przy ul. Kartuskiej w Gdańsku
    Pozdrawiam
    janusz

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

W Trójmieście to zdecydowanie mój ulubiony cyfrowe.pl czyli Jarkom a drugi typ równie ciekawy Foto-Technika. Poza tym pozostaje Foto-Net kupiłem u nich jedno szkło i to wszystko, mały sklepik ale to daleko im do Foto-Techniki i cyfrowe.pl
    Poza za tym, ludzie z obu sklepów znają się na sprzęcie i potrafią handlować i sprowadzić niestandardowe akcesoria.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

ja szukam torby na ramie (lowepro, vanguard) - gdzie w trojmiescie znajde najwiekszy wybor?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spoon Zobacz posta
    ja szukam torby na ramie (lowepro, vanguard) - gdzie w trojmiescie znajde najwiekszy wybor?

lowepro : fot-net z pewnością
    vanguard : spróbuj w FOTO-MAT w Gdyni, w Gdańsku nie wiem
    Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

pewnie bede sie wybieral ze slupska na jeden dzien do trojmiasta, wiec chcialbym cos kupic, zeby nie jezdzic na prozno. sprawdze te dwa sklepy napewno. dzieki.

pzdr.

PS w gre wchodzi koszalin jeszcze ale nie sadze zebym mogl znalesc tam cos ciekawego - jesli ktos ma przeciwne doswiadczenia to chetnie wyslucham

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Foto-Net )

Mieszkałem w 3mieście i miałem tam blisko - toreb, plecaków, obiektywów Sigma mają najwięcej...a i Nikkora 14-24 i 70-200 też można było przestrzelać w ogródku - raczej sporo sprzętu mają.

Cyfrowe są droższe...a sprzęt ten sam...tak mi się wydaje. MAT w Gdyni to kompletna drożyzna na ciężki sprzęt...proponowali mi Nikona D300 o 400PLN drożej niż w F-N...do MATa chodziłem po chemię i Ilfordy - tylko.
    d.es
    onedayone - jeden dzień-jedno zdjęcie

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

cyfrowe.pl są ok, ale to nie jest sklep "specjalistyczny" tylko "dla ludzi", co nie znaczy, że nie można czegoś upolować (mam z tamtąd całą "podstawę" sprzetu). Mają na miejscu lowerpro, raczej sporo.

foto-net.pl polecam, mały, specjalistyczny sklepik, dorwałam tam jedyne 70-200/4 w Trójmieście i też pozwolili pstryknąć w ogródku

jest jeszcze http://abfoto.pl/ (taki domek na Podmłyńskiej i stoisko w Madisonie), ale to chyba jakby ktoś coś upolował, osobiście tego domku nie trawię, jeszcze z kompaktem do nich poszłam po torbę, to mnie wyśmiali, że to nie aparat :]

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spoon Zobacz posta
    Jeśli będziesz chciał wybrać sie do foto-net zadzwoń/napisz maila do nich wcześniej czy mają daną rzecz. Mimo że na stronie towar widnieje jako dostepny to czasami czegoś nie mają (tak miałem z obiektywem).

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

wow, dziekuje wszystkim . dzisiaj foto-net napisalo mi nawet na PM i mysle, ze wlasnie tam sie wybiore.

Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów