Oprocz 'Inne' moze opcja 'przywiazanie do marki' . Ja dSLR Canona wzialem bo mialem dwa kompakty Canona wczesniej 8) .
Cena
Matryca
Czułość
Inne
Oprocz 'Inne' moze opcja 'przywiazanie do marki' . Ja dSLR Canona wzialem bo mialem dwa kompakty Canona wczesniej 8) .
Ja kupiłem Canon-a bo ma fajne forumA na poważnie to porównywałem wszystko co sie dało w tym przedziale cenowym na jaki było mnie stać. Nikon przegrał
![]()
Kompletny bezsens i brak wyobraźni, bez obrazy![]()
Wg 2 osób 400 D powinien wygrać z 1 D MK II z N lub bez LOL![]()
Ojojoj????
Ja po prostu zadałem pytanie:
Jakie aparaty z sobą powinno się porównywać?
Przykład:
EOS 350D z Nikonem D70
albo EOS 400D z Nikonem D80 lub Sony Alfa 100
lub inne...
Matrycą, czułością, ceną czy czymś innym (koledzy wybierają po kolorach, ale mnie to nie obchodzi co wybierają, istotne jest to co z czym porównywać)
Zresztą i tak chodzi o cenę, ale niektórych stać na więcej więc nie biorą tego pod uwagę. Więc co?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No jasne. Wg pewnych kryteriów to maluch jest prawie jak porsche carrera ( model 1998 )
Oba mają silniki za tylną osia
Oba chłodzone sa wiatrem
W obu siedzi sie dobrze z przodu a niewygodnie z tyłu
Oba mają małe bagazniki w tym samym miejscu - z przodu
Oba mają napędzane tylne koła
![]()
...no i Maluch wygrywa z mercedesem klasy S przy parkowaniu...- dla mnie test wyrocznia.
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...