znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37958503
znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37958503
Doobree. Mam nadzieje ze ktos pierwszy odwazny opisze wrazenia gdzies 8) .
Jaki jest sens pisania takich duperelnych postów jak ten powyżej, poza nabijaniem sobie licznika?Zamieszczone przez Vitez
Komu, jak komu, ale Tobie chyba nie potrzeba polskiego menu w 10D? Zresztą rozumiem, że autor się napracował, tylko... po co?Zamieszczone przez Auwo
moze ktos jest czyms takim zainteresowany - jest wiele innych duperelnych jak to nazwales postow i tam nie widze abys zabieral glos.Zamieszczone przez Jurek Plieth
@sal mi nie potrzebne faktycznie - znam na tyle angielski ,ze sobie radze![]()
Źle mnie zrozumiałeśZamieszczone przez Auwo
![]()
Nie miałem na myśli Twojego postu, tylko komentarz Viteza!!!
w takim razie @Jurku najmocniej przepraszam - obiecuje, ze wiecej sie to nie powtorzy
pozdrawiam
Ja nie mam powodu się gniewać!!!Zamieszczone przez Auwo
A jeśli jestem już przy głosie, to aby nie być podejrzanym o to, że sam generuję niepotrzebny szum :wink: apeluje do Forumowiczów o nie pisanie nic nie wnoszących postów! Forum przegląda się nie tak łatwo i nie tak szybko jak grupy newsowe, toteż np. kilkudziesięciosekundowe oczekiwanie na otwarcie postu tej treści dla przykładu - mhm, ja też tak uważam jest wkurzające delikatnie mówiąc.
Naprawde myslisz ze nabijanie licznika jest mi potrzebne?Zamieszczone przez Jurek Plieth
Naprawde myslisz ze ktokolwiek ma szanse mnie dogonic?
Smieszne.
Moj post to najnormalniejszy komentarz - czekam az ktos wyprobuje to o czym mowa w danym watku.
A twoje czepianie sie niepotrzebne bardziej wyglada na nabijanie postowbo nic nim nie wniosles do dyskusji, a ja wnioslem odrobine nadziei
![]()
Nikt poważnie myślący nie wątpi w to, że jest to retoryczne pytanie.Zamieszczone przez Vitez
---
Proszę o przesuniecie niniejszego postu do 'rozdziału" Sprawy administracyjne
Pytanie moje do admina brzmi tak - jaka jest procedura odwoływania moderatora?