Warszawa - plener 1 grudnia

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mac
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2063

O.K. koleżanki i koledzy, widzę że trzeba wprowadzić trochę porządku do naszego planu plenerowego.
    1. Podstawowy plener zaczynamy o 7.00 w sobotę.
    2. Miejsca zbiórki mogą być dwa lub jeśli jest to konieczne trzy.
    - dworzec zachodni skąd zabieram Stratusa i bedę miał poza tym dwa wolne miejsca
    - CH Okęcie (tam gdzie sklep nie dla idiotów czyli MM) gdzie spotykamy się wszyscy i ruszamy na focenie
    - trzecie miejsce do ustalenia tak aby inni mniej zmotoryzowani koledzy mogli się podłapać na transport
    Musimy być wszyscy, którzy będą zbierali się w innych miejscach niż CH Okecie na 7.00 na parkingu CH Okęcie w okolicach stacji Orlenu.
    3. Proszę o wpisywanie się wszystkich zaintereowanych.
    4. Bardzo się cieszę że przjedzie Cichy i fajnie byłoby gdyby pojawił się iczek.
    5. Kto będzie jechał samochodem? Pytam ponieważ lepiej jest zooptymalizować ilość samochodów do ilości uczestników aby zmnijeszych koszty i mieć zwartość kolumny.
    6. Sprawa piątku jest dobrowolna, moja propozycja dotyczyła spotkania w piątek wieczór aby pogadać na spokojnie przy pifku/kawie, ponieważ ostatnie dyskusje były naprawdę ciekawe.
    Jeśli ktoś chce najpierw pofocić nie ma sprawy.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• oddech
      Bywalec
      • 2006
      • 212

Zamieszczone przez Mac Zobacz wpis
      O.K. koleżanki i koledzy, widzę że trzeba wprowadzić trochę porządku do naszego planu plenerowego.
      2. Miejsca zbiórki mogą być dwa lub jeśli jest to konieczne trzy.
      - dworzec zachodni skąd zabieram Stratusa i bedę miał poza tym dwa wolne miejsca
      - CH Okęcie (tam gdzie sklep nie dla idiotów czyli MM) gdzie spotykamy się wszyscy i ruszamy na focenie
      - trzecie miejsce do ustalenia tak aby inni mniej zmotoryzowani koledzy mogli się podłapać na transport
      Musimy być wszyscy, którzy będą zbierali się w innych miejscach niż CH Okecie na 7.00 na parkingu CH Okęcie w okolicach stacji Orlenu.
      3. Proszę o wpisywanie się wszystkich zaintereowanych.
      4. Bardzo się cieszę że przjedzie Cichy i fajnie byłoby gdyby pojawił się iczek.
      5. Kto będzie jechał samochodem? Pytam ponieważ lepiej jest zooptymalizować ilość samochodów do ilości uczestników aby zmnijeszych koszty i mieć zwartość kolumny.
      6. Sprawa piątku jest dobrowolna, moja propozycja dotyczyła spotkania w piątek wieczór aby pogadać na spokojnie przy pifku/kawie, ponieważ ostatnie dyskusje były naprawdę ciekawe.
      Jeśli ktoś chce najpierw pofocić nie ma sprawy.
      Toja się wpisuję jako chętny na plener.
      >> <

Komentarz

• trigger
        Bywalec
        • 2006
        • 122

ja też i będę samochodem

PS: po plenerze najprawdopodobniej nie będę wracał do Warszawy tylko jadę do Skierniewic (najpewniej po katowickiej) więc jak komuś by było po drodze to mogę zabrać w tę stronę. Z warszawy na plener mogę kogoś zabrać.
        Ostatnio edytowany przez trigger; 7143.

Komentarz

• Cichy
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 7449

A jakie jest w końcu miejsce docelowe pleneru ? Warszawa czy gdzieś poza.. A jeśli tak to ile km ?
          O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• Routlaw
            Uzależniony
            • 2005
            • 983

Proponowałbym godzine 6:00 żeby przywitać dzień już nad wodą. Zobaczyć poranne mgły itp

Jeśli masz jeszcze jedno wolne miejsce to ja byłbym wdzięczny za zarezerwowanie go

Zamieszczone przez Cichy Zobacz wpis
            A jakie jest w końcu miejsce docelowe pleneru ? Warszawa czy gdzieś poza.. A jeśli tak to ile km ?
            Docelowe jesli nic sie nie zmieni jest poza Warszawą... Zbiornik nad który sie wybieramy znajduje się około 35km od warszawy. Może jest to kawałek ale droga szeroka i dobrej jakości..
            14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Komentarz

• Sebian
              Bywalec
              • 2006
              • 102

Ja się oczywiście piszę. Najchętniej dołączyłbym do kolumny w Jankach, bo mam je pod nosem, jednak w razie konieczności przyjadę do W-wy, żeby zabrać niezmotoryzowanych, choć to ok. 40-50km ekstra dla mnie. Na pewno dostosuję się do wyznaczonej godziny. Zastanawiam się nad obuwiem, bo woderów czy innych gumofilców nie posiadam Sugeruję się tą miejscówką bardziej cywilizowaną. Wszystko w rękach Roberta. Mac, czy mógłbyś mi podesłac mailem numer swojej komórki?

Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
              ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Komentarz

• Routlaw
                Uzależniony
                • 2005
                • 983

Tak sobie teraz myślę że jakby udało mi się dotrzeć do katowickiej w Nadarzynie to byście mogli mnie tam zgarnąć i nie musiałbym do wawy jechać... hmm

BLOG

Komentarz

• Cichy
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 7449

Jeśli chodzi o mnie sytuacja się nieco zmieniła. W sobotę rano będą półfinały w MŚ siatkarzy z udziałem Polski i z pewnością przedkładam obejrzenie meczu nad zrobienie paru fotek.

Komentarz

• trigger
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 122

nie powiem meczyk kusząca propozyja, zwłaszcza po dzisiejszym wklepaniu Rosji

Komentarz

• Mac
                      Pełne uzależnienie
                      • 2004
                      • 2063

Echhh koledzy, nie doceniacie świeżego powietrza i przyjemności strzelania fotek, ale każdy ma wolny wybór bo żyjemy w wolnym kraju a po ostnich wyborach ta wolność jest jakby coraz większa, na szczęście.

Oczywiście, Sebian i Routlaw możecie dołączyć po drodze, tylko musimy się precyzyjnie umówić co do miejsca.
                      EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• oddech
                        Bywalec
                        • 2006
                        • 212

Mecz - ważna rzecz....
                        Ale już się zdeklarowałem i preferuję jednak powietrze
                        >> <

Komentarz

• trigger
                          Bywalec
                          • 2006
                          • 122

no ja też, meczyk sobie nagram i obejrzę zaraz po ;P tylko nie zdradzać wyniku

Komentarz

• Cichy
                            Pełne uzależnienie
                            • 2004
                            • 7449

No ja już się nie piszę na nagrywanie meczyku, zawsze ktoś wypaple wynik.

Komentarz

• Routlaw
                              Uzależniony
                              • 2005
                              • 983

trigger daj numer to Ci SMSem puszcze wynik.. albo powiem że mam przesłone ustawioną na 3.0

BLOG

Komentarz

• Cichy
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 7449

Zamieszczone przez Routlaw Zobacz wpis
                                trigger daj numer to Ci SMSem puszcze wynik.. albo powiem że mam przesłone ustawioną na 3.0
                                3.0 ? A to ciekawe, a na jakim obiektywie ?

Komentarz

Pracuję...
                                X