Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 229

Wątek: Warszawa - plener 1 grudnia

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    chetnie - kiedys byly dni otwarte - ale ZTCMW chyba cos bylo ciezko z fotografowaniem :/ (albo zle pamietam)
    Przyznaję, byłem w Filtrach chyba w sierpniu i naprawdę ciężko coś upolować. Każda grupa dostaje taką przyzwoitkę z ochrony i jak tylko podnosisz aparat przed czymś co zabronione to reaguje dosyć ostro, sam się przekonałem

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

To może ustawiamy się w centrum np. o 20 i szwędamy sie po mieście? Coś w stylu nocne życie miasta? Taka najbardziej bananowa propozycja, a fajne fotki mogą wyjść. Wogóle mało zdjęć w necie jest z nocnej Warszawy, z centrum. Wogóle z całej.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Dopiero zaczyna Awatar Korean

Domyślnie

No niestety tak jak przypuszczałem, po mimo znajomości nie udało się .Od 2001 roku panuje tam strasznie restrykcyjnie prawo.

Chyba pomysł Mungo będzie najlepszy, nie ma jak to free run :P

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Pomysł na free run jest całkiem ciekawy a w grupie dość bezpieczny. Zwłaszcza fajnie wyglądają biurowce przy Rondzie ONZ. Może jednak warto nakreślić jakąś trasę marszu, bo z doświadczenia wiem, że bez nawet prowizorycznego planu wszystko się sypie. Na sobotę może wykorzystajmy pomysł Routlaw'a.
    Oddech nie marudź, coś Ci pożyczę do tele.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

hehe... nie marudzę piszę się na cokolwiek i gdziekolwiek Nie mogę zawieść moich najgorętrzych fanów

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Właśnie o to centrum mi chodziło. Rondo ONZ i okolice. Jak się rozkręcimy to i na centralny możemy skoczyć, które wbrew pozorom jest bezpieczny. Na każdym peronie są patrole policyjne, wszędzie kamery, itp. Warszawa XXI wieku z Centralnym w centrum Mogę spróbować nakreślić jakąś trasę z nowoczesnym budownictwem, jednak wolałbym tego nie robić sam, a najlepiej jakby to zrobił ktoś kto Warszawe zna jak własną kieszeń
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jako Warszawiak z dużą sympatią i zaciekawieniem czytam o Waszych propozycjach plenerowych. Zdradzę Wam miejsce (nieco poza Warszawą) w które można się wybrać i zobaczyć nieco ciekawej przyrody. Jest to Jezioro Torfy przy Karczewiu - Mazowiecki Park Krajobrazowy. Miejsce nieco odludne - ale bez przesady - w lecie spotkałem tam zapalonego fotografa-przyrodnika oczywiście z setką fotografii w sakwie rowerowej. Polecam.
    Link:
    http://maps.google.com/maps?f=q&hl=e...21698&t=h&om=1
    j. Torfy to ten ciemny kształt w środku (google nie ma dobrej rozdzielczości sceny satelitarnej obejmującej te miejsce).
    Stamtąd macie już tylko rzut beretem do Całowania - tereny podmokłe z ptactwem - przy czym to raczej temat na wiosnę bardziej.

Poniżej - j. Torfy (Karczew)
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 21-11-2006 o 21:02

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Jest to Jezioro Torfy przy Karczewiu
    No miejsce wydaje się fajne.. Zaraz poszukam jakiejś fotki z Krakowian/Młochowa

w Karczewie
    w Krakowie a nie Krakowiu
    Prof. Miodek
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Zwłaszcza fajnie wyglądają biurowce przy Rondzie ONZ.
    Cytat Zamieszczone przez Mungo
    Rondo ONZ i okolice.
    No i to mi się podoba. Routlaw z tego co wcześniej pisał też się do nich przymierzał. Tak więc walę kolokwium i mimo, że moje umiejętności nie pozwalają nawet na sfotografowanie stodoły wypchanej sianem, to z chęcią ruszę na biurowce na rondzie ONZ :smile:
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    No i to mi się podoba. Routlaw z tego co wcześniej pisał też się do nich przymierzał. Tak więc walę kolokwium i mimo, że moje umiejętności nie pozwalają nawet na sfotografowanie stodoły wypchanej sianem, to z chęcią ruszę na biurowce na rondzie ONZ :smile:
    Stodoły wypchanej sianem.... hehe.... CoNiC to co ja mam powiedzieć? Przecież ja czystej białej ściany nie umiałbym sfotografować

Strona 7 z 23 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów