ok ok, ale rzetelnym trzeba być! po za tym kolekcjoner - po prostu telepatia no nie?
I am FX
O właśnie, a tego nie rozumiem. Skoro już lustro kłapie, migawka miga, AF się wyrabia, to dlaczego właściwie Nikon nie zrobił tego trybu normalnie, z "pełnej" (hihi, cudzysłów to chyba na czerwono i podkreślony powinien być) klatki? Elektronika? Nie wierzę, oryginalny D2X to może, ale nie takie, w sumie świeże body.
Mi to pachnie zagrywkami w canonowym stylu - "zostawmy sobie coś do wyciskania $$$ później".
muflon, ja tam się nie znam, ale 8 MPx a 12 MPX to chyba właśnie robi tę różnicę. Mechanika daje radę ale bufor się zapełnia przed końcem pierwszej sekundy![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak. Ale od czasu wejscia 1DmkII troche minelo i pamiec nieco potaniala. Mogli pare mega extra dorzucic.
...
A ja po prostu nie wierzę. Tyle czasu ile minęło od 1Dmk2 (nie "N" - pierwszego który mielił 8MPix w 8fps) to jeśli chodzi o elektronikę cała generacja. No kurde, prawo Moore'a ;-)
Nikon wprzedarz nowinkami w swoich puszkach
to tak na mile zakonczenie bo watek nadaje sie juz od dawna do zamkniecia
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8
OCH Panowie wy tu pytania typu--------------------------------------------------------------------------------
"W czym Canon wyprzedza Nikona?"
A PENTAX robi swojepoczytajcie o K10D i co ta szacowna firma szykuje na rynek i w jakiej cenie
bidny bedzie ten canon z tym 1dmkII
Pkt 8 regulaminu forum