ciekawi mnie to właśnie bardzo, bo jeżeli 430 tego nie ma a 580 ma to już ja nie mam dylematu którą lampę kupić![]()
ciekawi mnie to właśnie bardzo, bo jeżeli 430 tego nie ma a 580 ma to już ja nie mam dylematu którą lampę kupić![]()
I am FX
To ja przypomne tutaj korzystajac z okazji "lampa tasmex hack baj KuchateK"
http://canon-board.info/showpost.php...7&postcount=18
...
Witam wszystkich- jestem tu nowy i szukam odpowiedzi na podobny temat...kupilem na bazarze kabel "Hot Shoe adapter 3"i nie moge teko skleic razem...
350D-420EX...znalazlem na niem. stronie info ze ten kabelek tylko z analogami chodzi,nie da sie cos wykombinowac czy podkrecie ?...pomocy
z gory dzieki.
Musial bys wywalic ze srodka wszystkie bebechy i zainstalowac inne gniazdo badz przewod z przeprowadzonymi do drugiego adaptera wszystkimi szescioma polaczeniami wymaganymi do dzialania.
...
Nie dziala bo tam brakuje jednego polaczenia wykorzystywanego w cyfrach i puszkach z e-ttl'em.
Poza tym to nie powstalo jako system przewodowego laczenia wielu lamp, wiec jest tam kupa zbednej elektroniki niepotrzebnej przy zwyklym przedluzeniu stopki.
...
A nie zwrocilem uwagi na toTo co... Ostrzezenie mu?
Albo szybka edycja/kasowanie i nikt moze nie zauwazy
Albo olejemy cala sprawe... Bedzie najmniej klikania![]()
...
sorry za przejezyczenie i jeszcze raz dzieki za pomoc.
Tylko które? I czy to nie wpłynie niekorzystnie na samą lampę, bo przecież zdjęcie się wykona, a lampa dalej będzie czekać w pogotowiu na błysk... Trochę dziwne. ;-) Ale chyba lepsze od ciągłego wyłączania i włączania przed każdym zdjęciem. Szkoda, że w oprogramowaniu aparatu nie ma tej opcji w CFn, tam gdzie wyłącza się "spawarkę".