Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Boski Capture One Le Za Free

Początki nałogu Awatar roofman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrkap Zobacz posta
    Mam pytanie dotyczące "Boskiego" Capture One LE. W marcu kupiłem ten program razem z kartą SanDisc Extreme III. Czy po sformatowaniu dysku w swoim komputerze (bo to właśnie chcę teraz zrobić), będę mógł normalnie ściągnąć ten program z netu po raz drugi? Dziękuję z góry za odpowiedź.
    Temat wałkowany po drugiej stronie barykady
    Odpowiedź na forun Nikona
    Cały wątek

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

roofman, dziękuję bardzo za odpowiedź!

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Czołem,

czy ktoś ma może instalkę starszej wersji programu i mógły gdzieś wrzucić tudzież podesłać na maila (gmail) ?? Mam kod z karty i chciałem zainstalować znajomemu, ale mam jakiś problem - podejrzewam, że kod może nie chcieć się aktywować na nowszych wersjach.

Poszukuje wersji 4.1, 4.3 i podobnych.

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    Czołem,

czy ktoś ma może instalkę starszej wersji programu i mógły gdzieś wrzucić tudzież podesłać na maila (gmail) ?? Mam kod z karty i chciałem zainstalować znajomemu, ale mam jakiś problem - podejrzewam, że kod może nie chcieć się aktywować na nowszych wersjach.

Poszukuje wersji 4.1, 4.3 i podobnych.
    spróbuj wejść na stronę phaseone i jak się zalogujesz na swoim koncie (tym które podałeś przy rejestracji) będziesz miał spis licencji i upgradeów które masz do wykorzystania, możesz też dezaktywować którąś z instalacji i w ten sposób "zwolnić miejsce" dla nowej instalacji
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

już to odkryłem - dzięki
    Okazało się, że problem ma inne źródło - ktoś z CB podesłał mi kiedyś kod, ale potem chyba sam go wykorzystał, bo jak wgłębiłem się w komunikat błędu w helpie phaseone to tak tam właśnie napisano.

Dzięki za pomoc. Gdyby ktoś miał jeszcze wolny, nie wykorzystany kod do Capture One to chętnie przygarnę

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów