Bo OM jest mało na alle.
w ogóle jest mało OM, nie tylko na alle
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ja jednakowoż pójdę w stronę M42, może będe żałowal, czas pokaże, nie omieszkam napisać. Mam w związku z tym pytanie czy możecie z czystym sumieniem polecić jakiś konkretny adapter? Jest ich mnóstwo, czarne, srebrne, takie siakie i owakie, który wybrać?"Jak żyć Panie Premierze?"
Pozdrawiam
seb
weź taki z domykającym przysłonę kołnierzem
Dziękuję za odpowiedzi, do torebki pasuje mi "Hot pink" ale w takim kolorku niestety nie znalazłempowiedzcie proszę, czy kolor, chodzi mi tu głównie o srebrny czy tam niklowany nie stwarza niebezpieczeństwa jakichś refleksów, odblasków na fotkach? Czy lepiej czarny? Czy nie ma to kompletnie znaczenia?
Pozdrawiam
seb
A ja mam kilka obiektywów m42 i nie zamierzam z nich rezygnować, na rzecz systemu OM, po pierwsze dlatego, że mam do nich dokręcane dwa działające aparaty. Mam je od czasów przedcyfrowych, chociaż ostatnio nabyłem obiektyw o wdzięcznej nazwie OLYMPIA 28/2,8 (też m42). Nie ma o nim zbyt wiele w internecie, ale jego jakość bardzo mi odpowiada, a cena zadowala.
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!