Z okazji zbliżających się Świąt Bożego narodzenia oraz Nowego Roku dużo zdrowia, szczęścia,
spełnienia marzeń i pogody ducha tego wszystkiego oraz tego czego nie napisalem ale chcielibyście aby się zdarzyło wam życzę.
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego narodzenia oraz Nowego Roku dużo zdrowia, szczęścia,
spełnienia marzeń i pogody ducha tego wszystkiego oraz tego czego nie napisalem ale chcielibyście aby się zdarzyło wam życzę.
to ja podziękuję i się dołączam:
dużo duzo wypoczynku i relaksu od pracy![]()
a na Nowy Rok mnóstwa pomysłów i i weny w fotografii
pozdrawiam
Kubaman
Ja Tobie hazan i w ogóle Nam Wszystkim tu na forum życzę tego samego tylko szczerze*Zamieszczone przez hazan
![]()
![]()
* wczoraj na opłatku w firmie szef mnie "zabił" tym tekstem.
Na poważnie wszystkiego naj naj ... i żeby dzieci Wam rosły tak zdrowo i pięknie jak mój (właściwie moja) avatarek.
Od siebie również składam wszystkim forumowiczom moc serdecznych życzeń, spokojnych, zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, cieplutkiej domowej atmosfery i mnóstwa prezentów pod choinką. A w nadchodzącym Nowym Roku przede wszystkim samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, a w szczególności na niwie fotograficznej. Życzę jak najwięcej "zdjęć życia"!
Aaaa... co sie bede rozpisywal...
Ja się też przyłączam i zaraz ruszam do obowiązków domowych!
Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom przesyła z Gdańska,
Jurek Plieth
Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy, prezentów kupę rózgi na pupę, do nieba choinki i wędzonej szynki oraz szczęśliwego wyskoku do Nowego Roku!
:grin: :grin:
Wesołych i Zdrowych, Samych L-ek i full framów pod choinką, super zdjęć z Sylwestra dla wszyskich Kolegów z boardu.![]()
![]()
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Wszystkiego to co najlepsze z okazji Świąt Bożego Narodzenia Wam wszystkim życzę.
Olo