Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011
Pokaż wyniki od 101 do 109 z 109

Wątek: Dobry hosting - gdzie?

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Dobry hosting - gdzie?

także dodaję głos za hekko.pl.

jakiś czas temu przeniosłem tam stronę z home.pl, które zażyczyło sobie za odnowienie domeny .pl i hosting na kolejny rok prawie 500,- zł brutto. w hekko.pl za dokładnie to samo zapłacono 98,- zł brutto. jak na razie wszystko działa bez problemów.

natomiast w linuxpl.com miałem w ciągu ostatniego półrocza już dwukrotnie przypadek zawirusowania konta www ("same" dograły się do plików php na serwerze wstawki w js z aktywnymi linkami do jakichś afrykańskich serwerów), więc uważajcie.
    pozdro.,
    m.

oddaje glos na ddr.pl
    mam kilku znajomych ktorzy maja tam konto i to wlasnie oni mnie przekonali do tego aby postawic tam swoje strony.
    zaznaczam nie jestem blondynka i znam sie ciut na kompach

buziaki

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

zdecydowanie home.pl

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

home.pl jest ok, ma dobry support, nie ma problemu z dodzwonieniem się i rozwiązywaniem problemów przez telefon, ma dobry panel administratora, wszystko działa bez problemu, choć o sztucznie ograniczanej mocy serwerów i skryptów można by dyskutować - ale i tak jest ok.
    jedyne 'ale', to ceny.
    pozdro.,
    m.

Początki nałogu

linuxpl.com tani, dobry support
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Stoję właśnie przed wyborem domeny+hostingu i kilka osób poleciło mi netmark.pl (niezawodność, dobór do własnych potrzeb), a odradziło home.pl i nazwa.pl (nieuzasadniona drożyzna).

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Odradzam netmark. Cienki backup, na stronie wirusy przez co google zbanowało stronę. Na pewno straciłem paru klientów. Potem padły im serwery. Oczywiście backup strony nieaktualny (sprzed roku). Po 2 latach z polecenia przeszedłem na webd.pl
    Jestem bardzo zadowolony. Świetne wsparcie - jestem laikiem w tych sprawach a we wszystkim uprzejmie pomagają.
    Hostingi typu home.pl są drogie, ale z tego co wiem wiąże się to z dużą niezawodnością. Wszystko zależy jakiego typu stronę będziesz miał. Jeśli komercyjną to nie można sobie pozwolić na przestoje albo utratę danych. Wyobraź sobie, że fotografujesz na ślubach i przez miesiąc są problemy ze stroną. Jeśli stracisz przez to choćby jednego klienta to całkowicie inaczej spojrzysz na cenę hostingu.
    Miłego dnia
    moja www

Dobrze wiedzieć, jinks W takim razie na netmark się raczej nie skuszę

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Ja miałem doświadczenia z webd.pl oraz z superhost.pl.
    Na początku miałem webd.pl - byłem tam cały miesiąc - a wykupiłem na rok problem z bazami, brak odpowiedniego wsparcia, badzo ale to bardzo nie wydajne serwery -napisałem reklamację to uznali ze niby jest źle ale tak ma być po roku chcieli zebym przedłużył umowę - podziękowałem i poprosiłem aby więcej nie dzwonili.

kolejny hosting to superhost.pl - na serwerze oprócz mojej strony z fotografia z baza, jest strona komunikacji zbiorowej gdzie bardzo dużo osób odwiedza i oceniam serwery na bardzo wydajne. Mam pakiet biznes fakt płace może i torchę ale nie ma żadnych ograniczeń.

Innych nie testowałem wiec się o innych nie wypowiadam.

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

home, home, home. Szybki, bezawaryjny z dobrą pomocą. Jedna, jedyna wada to cena. Przy domenie eu + serwerze Bussiness Starter wychodzi koło 440 zł za rok.

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 91011

Uprawnienia umieszczania postów