dziękuję, i bardzo mocno biję się w piersi, że nie użyłem wyszukiwarki, wstyd mito się nie powtórzy, obiecuję;-)
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Witam.
W poszukiwaniach canona 70-200/4 L USM trafilem na sklep Fotomedia Polska, gdzie maja dobra cene i chyba nic poza tym.
Telefonuje do nich ale nikt nie odbiera telefonu, jak juz ktos odebral to prosil o pozostawienie wiadomosci via e-mail, drugi numer jest nieosiagalny.
Co mam o nich sadzic ? Jak sie ma 15 lat na rynku do ich zachowania ?
Warto u nich kupic ?
http://www.allegro.pl/item244023236_..._od_reki_.html
Kupiłem u nich 50/1,8 i 70-200/4. Żadnego problemu, a ponadto przy zakupie 70-200 potrzebowałem obiektywu na następny dzien bo wyjeżdzałem i nie było problemu umówić sie ze sprzedawcą o 23.30, a było to w niedziele. Mają też swoje stanowisko na giełdzie w Stodole.
EDIT:
Jedyne do czego można się przyczepić to brak gwarancji canon PL. Wszystkie naprawy realizowane sa poprzez sklep
Ostatnio edytowane przez Mutt ; 24-09-2007 o 18:09
Pierwsze wrazenie raczej negatywne, bazarowe handlarzyki zza pazuchy.
Ja rowniez chcialbym kupic ale skoro mozna odebrac w Radomiu to chetnie z takiej opcji skorzystam. Czekam na odzew z ich strony.
A czy ktos realizowal jakas naprawe przez ich sklep ?
też u nich kupowałem- umówiłem się w centrum W-wy. Cena niska, ale dali mi gwarancje sklepową. Wolę mieć pewność co do gwarancji, więc poprosiłem o gwarancję polską. Wysłali bez problemu, więc się już o nic nie martwię, a cena bardzo dobra- ponad 100zł różnicy od taniego Bea Błysku
mógłby ktoś*podać*link do tego sklepu, czy to tylko allegro?
Pkt 8 regulaminu forum
tylko allegro i na giełdzie jest koleś- raczej chamski![]()
Witam.
Moje wrażenia - negatywne. a wiesz za co? za walenie durnia. w zeszłym roku kupowałem 30D - było kilka miejsc w Wawie - wybrałem w końcu ich, bo koleś przez telefon na moje wyraźne pytanie powiedział, że aparat ma instrukcję po polsku. Przyjechałem na miejsce (mieszkam ponad 200 km od Wawy) gdzieś koło 16.00 i przy odbiorze sprzętu dowiedziałem się, że takiej instrukcji nie ma.
Sprzęt działał, ale nie powierzyłbym im nigdy więcej kasy. Dla mnie zupełnie niesłowni kolesie. Stanowczo odradzam.
tomi
Czyli cos w tym musi byc...