Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: dzis zakupilem A75 prosilbym o kilka spostrzezen na jego tem

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    prosze prosze, co znalazlem w googlu: http://cnc.elektroda.net/viewtopic.php?p=1906
    heeej kurde to przeciez moja dziedzina bo ja kilkanascie lat temu programowalem takie zabawki ale byla frajda do dzis pamietam kurde jak to bylo jakos tak chyba g0 ruch absolutny g1 ruch wzgledny g2 luk absolutny g3 luk wzgledny a ile toto mialo control functions wiecej chyba niz canon jeden de es haha a najlepsze bylo jak sie czlowiek pomylil i frezarka leciala gdzies na bok do wylacznikow krancowych to jeszcze pol biedy ale jak wjechala prosto w material to dopiero byly jaja ile sie zawsze nawkurzalo instruktorow no no przypomnialy mi sie dawne czasy tak w ogole to takie pisanie jest w sumie calkiem fajne moze sie przerzuce na dluzsza mete pozdrawiam nara

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomikaaa
    aby moc rozmawiac z mufloenem musialbym zjezchac 4km pod ziemie aby zrownac sie z jego poziomem a nie mam na to ochoty nie bede tez wam zabieral wiecej czasu i tracil swojego pozwolicie ze sie wypisze dowidzenia
    Mimo mojego ostrzezenia nadal "kulturka" sie wykazujesz.
    Tym razem dostales bardziej namacalne ostrzezenie.
    Mam nadzieje ze twoje "dowidzenia" jest prawdziwe .

Btw w ktoryms tam watku marudzilem ze nie da sie dodac ostrzezen... jednak sie da ale troche naokolo ... wczesniej byl to po prostu link przy wypowiedzi.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów