chomikaaa - za zyczenia dziekuje i sam zycze spokojnych swiat. Co do reszty to nadal sie nie rozumiemy. Temat 'zaparowywania aparatow' zostal na tym forum solidnie rozwalkowany. End of story. Pozdrawiam P.
chomikaaa - za zyczenia dziekuje i sam zycze spokojnych swiat. Co do reszty to nadal sie nie rozumiemy. Temat 'zaparowywania aparatow' zostal na tym forum solidnie rozwalkowany. End of story. Pozdrawiam P.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Chomikaaa... wez zacznij uzywac chociazby podstaw interpunkcji bo czytac sie ciebie nie da!
Niezrozumiale potoki slow pelne jakichs zarzutow, przechwalek itp.
Nie wiem jak z toba wytrzymuja na tych pozostalych forach ani jak wszyscy chetni radza sobie z czytaniem twoich porad ale szczerze im wspolczuje... ja twoje posty zrozumialem tylko polowicznie ... bo sa po prostu niezrozumiale i nieczytelne
Aha... ostrozniej z tekstami typu "wezcie zmiencie leki"http://canon-board.info/viewtopic.php?t=5 punkt 5 .
Zamieszczone przez chomikaaa
Q rety... o co tu chodzi
![]()
- (pytam grzecznie
)
Aha...Zamieszczone przez chomikaaa
noniewiemjaktyalejasięwtowgryzłemijużzaczwartym razemzrozumiałemoco
chodzipostującemutotylkokwestiazmuszeniasiędoprz ebiciaprzezdługiciągwyrazów
bezznakówprzestanowychduzychliteraniinnychtakichd oskonałarozrywkanadługie
zimowewieczorywesołychświąt :-)
aby moc rozmawiac z mufloenem musialbym zjezchac 4km pod ziemie aby zrownac sie z jego poziomem a nie mam na to ochoty nie bede tez wam zabieral wiecej czasu i tracil swojego pozwolicie ze sie wypisze dowidzenia
A... i do tego czlowiek dobrze wychowany...Zamieszczone przez chomikaaa
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
prosze prosze, co znalazlem w googlu: http://cnc.elektroda.net/viewtopic.php?p=1906
zwlaszcza ostatni post. sa nawet pewne symptomy interpunkcji!