Witam, oto kilka moich zdjęć...
prosiłbym o komentowanie tu tych jakże kiepskich fotografii..
a tu --> www.proca.fotosik.pl <-- jest ich więcej
Witam, oto kilka moich zdjęć...
prosiłbym o komentowanie tu tych jakże kiepskich fotografii..
a tu --> www.proca.fotosik.pl <-- jest ich więcej
Ostatnio edytowane przez Proca ; 21-02-2008 o 14:13
pozdrawiam, Proca
Canon 40D + Sigma 17-70 DC Macro+ Sigma 70-200 HSM + Canon 50 1.8 + Speedline 430 EX II + filtry i dużooo zapału ;D
Znawcą wielkim ja nie jestem ale skoro uwarzasz sam ze są kiepskie to chyba cos w tym jest.skoro nie jestes z nich zadowolony to nie trza bylo ich wystawiac.a jeżeli chodzi o moja opinie to mi sie nie podobają.ale to tylko moja osobista opinia.Najlepiej cykac cykac cykac, ogladac i uczyc sie od najlepszych.pozd.Ciri
i znowu fotki wpoprzek stronki...wydaje mi się, że to brak shift+enter po każdym linku. Jeśli chodzi o fotki to bym 1 wywalil i zostawił resztę bo fajna ta reszta a 1 taka se![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
pierwsza to tak jakby mi się rodzinna kojarzy a najlepsza wg mnie to ostatnia po prostu ta to jest wypas
fajny kadr i taka tajemniczość ciekawa
słabiutkie....
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Zdjąłbym je wszystkie bez wyjątku... Pomijając brak jakiejkolwiek treści to ich jakość jest poniżej krytyki niestety...
sergi twardo ale prawdziwie zgadzam się w całej rozciągłości
nie podobaja mi sie ani technicznie ani art.
no coz, nie kazdemu musza sie podobac, kazdy ma ma inny gust, a o gustach sie nie rozmwaiadzieki za opienie
Ostatnio edytowane przez Proca ; 20-11-2006 o 19:37
pozdrawiam, Proca
Canon 40D + Sigma 17-70 DC Macro+ Sigma 70-200 HSM + Canon 50 1.8 + Speedline 430 EX II + filtry i dużooo zapału ;D
proca nie denerwuj się tylko czuj się zmotywowany do pracya tak serio to po prostu patrząc na te zdjęcia tutaj nie ma się specjalnej ochoty klikać linku żeby zobaczyć więcej twoich fotek