Pokaż wyniki od 1 do 10 z 120

Wątek: [Battle] Uwiecznić grozę...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

jestem za brakiem ograniczeń (poza ilością zdjęć) temat na tyle trudny (wbrew pozorom) że wystarczy jako ograniczenie (popatrzcie jak skończył się pozornie łatwy temat jesień)

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    za Apturem temat "Groza" i na raczej nie trzeba niczego precyzowac no poza iloscia zdjec (no jesli ktos wstawi cykl to trzeba to bedzie jakos zaznaczyc) - jestem za 1 zdjeciem. A po co pozostale ograniczenia?
    Cytat Zamieszczone przez mario1275 Zobacz posta
    jestem za brakiem ograniczeń (poza ilością zdjęć) temat na tyle trudny (wbrew pozorom) że wystarczy jako ograniczenie (popatrzcie jak skończył się pozornie łatwy temat jesień)
    Czy Wasze rozważania mam przyjąć jako chęć udziału w Battle? Jeśli tak, to pm'uję do Artka i zmieniamy zasady.

Jeśli jednak Wasze posty to takie mącenie wody, bez udziału w Battle, to zostaje tak jak jest.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario1275 Zobacz posta
    (popatrzcie jak skończył się pozornie łatwy temat jesień)

tchorze

zaczynam sie interesowac waszym battlem, zastanawiam sie nad nim, jak bedziecie juz mieli jasne zasady to napisze czy jestem z wami w klatce

pozdrawiam
    krzysiek
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Uprawnienia umieszczania postów