Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 120

Wątek: [Battle] Uwiecznić grozę...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

snowborder daj spokój - nikt nie twierdzi że nasze zdjecia to dzieła - prawda jest atka że nikt z nas tego nie potraktował poważnie, ba nikt z nas nie ma odpowiedniego doświadczenia, Ba powiem ci żę gdyby oceniali to np ludzie z ASP wniki były by jeszcze inne ale nie o to chodzi - chodzi o jakiś rozwój a irytuje mnie krytyka osób które nie wzięły udziału a teraz wypisują że oni by to zronili lepiej - to ja się pytam dlaczego nic nie przysłały ?? z lenistwa?? czy może dlatego że podobnie jak w sexie niektórzy są erotomanami gawędziarzami tak tu też są tacy a battle polegają na tym że porównuje się fotki które zostały nadesłane a nie te które mogły zostać nadesłane - sam miałem kilka pomysłów na ten temat ale brak czau i inne względy spowodowały że przysłałem to co przysłałem ale mimo że przegrałem i bardziej podobają mi się moje zdjęcia () to cieszę się że wziąłem udział bo zrobiłem fotki których bym inaczej nie zrobił (czytaj :zostałem zmobilizowany) a konfabulacje w stylu że poziom niski że nikt nic ciekawego nie pokazał wydają mi się conajmniej śmieszne i nie na miejscu i dotyczy o nie tylko tego ale i innych battli.

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

amen... a teraz panowie za kolejny battle sie brac
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

howk kris a wygranemu stawiamy piwo przy okazji ale czyj był ten dentystyczny zestaw??

Domyślnie

faceci w goracej wodzie kapani i mocno rozemocjonowani
    mario, zaczekaj do konca
    matka
    ((((()))))

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za Battle.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kto wygrał w końcu? ;-)

Coś już napisał Awatar jarq.
    Miasto
    Kórnik/Poznań

Domyślnie

Serdecznie gratuluję autorowi zestwau 3 jak i chciałem jako autor zestawu 6 podziękować wszystkim, którym przypadły do gustu moje próby uwiecznienia grozy

Podsumowując komentarze - w których nie mogłem uczestniczyć bo moje zdjęcia dodane zostały jako ostatnie w wyniku błędnie wysłanego linku do fot - nie na ten adres posłałem (tu szczególne podziękowania dla Tomka Golińskiego za pomoc) absolutnie nie uważam, że poziom był bardzo niski! Każdy z nas inaczej widzi i odbiera to co go otacza - jednych grozą napawa widok fotela dentystycznego (co jest zrozumiałe) innych stalowe chmury nad głową podczas wycieczki do ciepłych krajów, na którą zbierało się kase odmawiając przyjemności przez rok . Innych przyprawi o gęsią skórkę tajemnicze swiatło dochodzące z uchylonych drzwi komórki, o której istnieniu nikt z mieszkańców domostw "za płotem" nie ma pojęcia czy też złowróżebne światełko w zamczysku w księżycową noc .

Przedstawienie grozy w zdjęciach wymaga zaangażowania wyobrazni - odbiór ich również nie może być jej pozbawiony! Dlatego uważam, że każde ze zdjęc tu przedstawionych bardziej lub mniej ale dotknęło tematu w sposób conajmniej zadowalający. Mówię to jako uczestnik a nie bierny spoglądator

Pozdrawiam - i czekam na kolejny battle!
    "Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
    flickr

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To się przyznam, że ów kontrowersyjny zestaw dentystyczny był mjego autorstwa.
    Szczerze napisze, że plan był na początku zupełnie inny. Natomiast z braku czasu i modeli do wymarzonej interpretacji tematu poszedłem na łatwiznę. Statystyka mówi, że 85% mężczyzn boi się dentysty. Nic więć trudniejszego. Wystarczyło zrobić kilka zdjęć. Odpowiednio wyeksponować kilka detali i sprawdzić, czy statystyka się sprawdza. Nie zapomniałem o kobietach w tej statystyce. One też nie są zbyt przyjaźnie nastawione do dentysty. Jednak ten procent jest niemalże odwrotny.

Osobiście najbardziej podobało mi się zdjęcie 2 z zestawu 6. (obciął bym tylko górną część, aby nadac dodatkowo maksimum tajemniczości. Jednak to tylko moja interpretacja) Poza tym bardzo fajny pomysł miał autor zestawu 1. Tu zabrakło tylko odrobiny upiornego makijażu i byłaby wygrana.

Pozostałym dziękuję jeszcze raz za udział w battle.

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Statystyka mówi, że 85% mężczyzn boi się dentysty. Nic więć trudniejszego. Wystarczyło zrobić kilka zdjęć. Odpowiednio wyeksponować kilka detali i sprawdzić, czy statystyka się sprawdza...
    IMO skromny jesteś Dobrze wyeksponować detale to też sztuka.

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    IMO skromny jesteś Dobrze wyeksponować detale to też sztuka.
    Wyszło, jak wyszło. Z około 50 zdjęć wybrałem 2. Czy są dobre? Nie wiem. Jedno co wiem, to że zdobyły najwięcej głosów i cieszę się bardzo ze zwycięstwa.

PS: jak to mówił mój trener "Fuks to też kosz".

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów