snowborder daj spokój - nikt nie twierdzi że nasze zdjecia to dzieła - prawda jest atka że nikt z nas tego nie potraktował poważnie, ba nikt z nas nie ma odpowiedniego doświadczenia, Ba powiem ci żę gdyby oceniali to np ludzie z ASP wniki były by jeszcze inne ale nie o to chodzi - chodzi o jakiś rozwój a irytuje mnie krytyka osób które nie wzięły udziału a teraz wypisują że oni by to zronili lepiej - to ja się pytam dlaczego nic nie przysłały ?? z lenistwa?? czy może dlatego że podobnie jak w sexie niektórzy są erotomanami gawędziarzami tak tu też są tacy a battle polegają na tym że porównuje się fotki które zostały nadesłane a nie te które mogły zostać nadesłane - sam miałem kilka pomysłów na ten temat ale brak czau i inne względy spowodowały że przysłałem to co przysłałem ale mimo że przegrałem i bardziej podobają mi się moje zdjęcia () to cieszę się że wziąłem udział bo zrobiłem fotki których bym inaczej nie zrobił (czytaj :zostałem zmobilizowany) a konfabulacje w stylu że poziom niski że nikt nic ciekawego nie pokazał wydają mi się conajmniej śmieszne i nie na miejscu i dotyczy o nie tylko tego ale i innych battli.