Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 120

Wątek: [Battle] Uwiecznić grozę...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Strasznie ...
    Nie wiem o co ci chodzi z tym czerwonym kolorem, czyzby az taka
    madrosc przelales na papier, ze chciales by z kosmosu bylo widac?
    Albo moj polski juz nie ten, albo ty czytasz co chesz czytac.
    W sumie niewazne... Niepotrzebnie sie wyrwalem.
    Dla zainteresowanych zdjecia pochodza z meksykanskiej wyspy Cozumel.
    Calkiem tam ladnie :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

howk kris a wygranemu stawiamy piwo przy okazji ale czyj był ten dentystyczny zestaw??

Domyślnie

faceci w goracej wodzie kapani i mocno rozemocjonowani
    mario, zaczekaj do konca
    matka
    ((((()))))

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Czy tego typu zabawa ma polegac bardziej na dobrych zdjeciach,
    czy bardziej na udanym dowcipie...
    Nie wiem jak rozumieć Twoją wypowiedź.
    Są 2 możliwości:

1)chciałaś nam napisać, że nie poznaliśmy się na Twoim dowcipie?
    Jeżeli się nie poznaliśmy to znaczy, że raczej nie był udany.

2)jeżeli zabawa miała polegać na dobrych zdjęciach (na temat) to tym bardziej nie wyszło. IMO grozy w tych chmurach dopatrzyć się równie ciężko jak dowcipu.

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Moze powinnismy sie bardziej starac...
    No tutaj się zgodzę z Tobą w 100%
    Ostatnio edytowane przez perqsista ; 09-12-2006 o 11:27

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za Battle.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kto wygrał w końcu? ;-)

Coś już napisał Awatar jarq.
    Miasto
    Kórnik/Poznań

Domyślnie

Serdecznie gratuluję autorowi zestwau 3 jak i chciałem jako autor zestawu 6 podziękować wszystkim, którym przypadły do gustu moje próby uwiecznienia grozy

Podsumowując komentarze - w których nie mogłem uczestniczyć bo moje zdjęcia dodane zostały jako ostatnie w wyniku błędnie wysłanego linku do fot - nie na ten adres posłałem (tu szczególne podziękowania dla Tomka Golińskiego za pomoc) absolutnie nie uważam, że poziom był bardzo niski! Każdy z nas inaczej widzi i odbiera to co go otacza - jednych grozą napawa widok fotela dentystycznego (co jest zrozumiałe) innych stalowe chmury nad głową podczas wycieczki do ciepłych krajów, na którą zbierało się kase odmawiając przyjemności przez rok . Innych przyprawi o gęsią skórkę tajemnicze swiatło dochodzące z uchylonych drzwi komórki, o której istnieniu nikt z mieszkańców domostw "za płotem" nie ma pojęcia czy też złowróżebne światełko w zamczysku w księżycową noc .

Przedstawienie grozy w zdjęciach wymaga zaangażowania wyobrazni - odbiór ich również nie może być jej pozbawiony! Dlatego uważam, że każde ze zdjęc tu przedstawionych bardziej lub mniej ale dotknęło tematu w sposób conajmniej zadowalający. Mówię to jako uczestnik a nie bierny spoglądator

Pozdrawiam - i czekam na kolejny battle!
    "Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
    flickr

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To się przyznam, że ów kontrowersyjny zestaw dentystyczny był mjego autorstwa.
    Szczerze napisze, że plan był na początku zupełnie inny. Natomiast z braku czasu i modeli do wymarzonej interpretacji tematu poszedłem na łatwiznę. Statystyka mówi, że 85% mężczyzn boi się dentysty. Nic więć trudniejszego. Wystarczyło zrobić kilka zdjęć. Odpowiednio wyeksponować kilka detali i sprawdzić, czy statystyka się sprawdza. Nie zapomniałem o kobietach w tej statystyce. One też nie są zbyt przyjaźnie nastawione do dentysty. Jednak ten procent jest niemalże odwrotny.

Osobiście najbardziej podobało mi się zdjęcie 2 z zestawu 6. (obciął bym tylko górną część, aby nadac dodatkowo maksimum tajemniczości. Jednak to tylko moja interpretacja) Poza tym bardzo fajny pomysł miał autor zestawu 1. Tu zabrakło tylko odrobiny upiornego makijażu i byłaby wygrana.

Pozostałym dziękuję jeszcze raz za udział w battle.

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

oddech gratuluję
    jako autor zestawu pierwszego powiem że brak czasu nie pozwolił dopracwać tego cyklua itak dostałem po głowie od żony za te fotki a córka się na mnie obraziła że jej straszne zdjęcia robiłem dzięki za battla i do zobaczenia przy następnym.

Coś już napisał

Domyślnie

Dzieki wszystkim. To byl moj pierwszy battle i szczeze ciesze sie z przedostatniego miejsca.

Niebawaly banan na mojej twazy wywolal zestaw Oddecha - dla tego ze na pare dni przed wystawieniem fotek bylem u dentysty i w fotelu rozmyslalem, ze byly by ********e zdjecia na battle

Pozdrawiam wszystkich i dziekuje!

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów