przy takiej przewadze pktowej myślę że battle można uznać za roztrzygnięty
No coz, wyglada, ze grozne chmury nie maja szans z dentysta :-)
Tak przy okazji tego konkursiku naszlo mnie male pytanko.
Czy tego typu zabawa ma polegac bardziej na dobrych zdjeciach,
czy bardziej na udanym dowcipie...
Troche w ta strone te "battle" (liczba mnoga) poszly. Juz w duzym
konkursie (ta, tym ktory wygralem :-) ) tak sie troche stalo,
bo tematy z czysto fotograficznych poszly w kierunku lamiglowek.
I o ile czasem mozna to fajnie polaczyc, to czesto proste a smieszne
zdjecie z telefonu komorkowego bedzie mialo przewage...
Nie mam nic do serii dentystycznej, ale mozna ja bylo smialo
zrobic telefonem komorkowym.
Moze powinnismy sie bardziej starac. Szkoda, ze troche temat
konkursow stracil na popularnosci...
Moze dlatego ze chmury sa za malo grozne? Popatrz na chmury kolegi Jaca: http://www.myphotosign.com/
Trudno powiedziec. Pewnie jedno i drugie. A najlepiej to dowcipne i dobre zarazem.
Hmm, powiedzialbym ze te chmury to tez mozna bylo zrobic telefonem...
a co to znaczy dobre?? - ostre?? równo naswietlone?? jeżeli uważasz zę takie zdjęcia można było zrobić telefonem to było trzeba zrobić - jeśli prace mają być na temat to przedewszystkim chodzi o to żeby ten temat pokazać - jak to ty nawałeś "pójść w kierunku łamigłówek"? trafne spostrzerzenie - bo zdjęcia to nie tylko to co widzimy ale też to co nam się kojarzy ze zdjęciem.
A ja żałuje, że nie wziąłem udziału :-( Fajne pomysły mi przyszły do głowy![]()
Cos mi sie wydaje, ze strasznie serio podchodzicie do tych swoich
takich sobie w koncu fotek... Ja swoje wyslalem troche dla tzw "jaj",
bo widzialem strasznie powazna dyskusje na temat grozy i myslalem,
ze bedzie ciekawie wrzucic tam cos z innej beczki.
Ale skoro dla was temat jest taki powazny to dlaczego nie przylozyliscie
sie bardziej i nie pokazliscie czegos naprawde dobrego?
Nie oszukujmy sie, ale poziom jest ogolnie kiepski...
Strasznie wiele żalu wylało się w tym poście z Twojej wypowiedzi. Nawet chciałem napisać żebyś wyluzował. Jednak postanowiłem poczekać na końcowe wyniki battle. Ale czytając to poniżej...
...dochodzę do wniosku, że brak poparcia dla Twojej pracy boli Cię najbardziej. Poziom battle jest myślę właściwy. Ilu z nas pisało, że bierze udział w battle pierwszy raz? Nie wiem, czy nie jesteś najbardziej doświadczonym uczestnikiem tego battle.
Podsumuję: Każdy ma prawo skrytykować to battle. Pojechać prace i ich jakość. (byle konstruktywnie) Ale jeśli robi to ktoś z uczestników i to na dodatek takich co to nie wiodą prymu, to jest to po prostu niesmaczne. Takie jest moje zdanie.
snowborder daj spokój - nikt nie twierdzi że nasze zdjecia to dzieła - prawda jest atka że nikt z nas tego nie potraktował poważnie, ba nikt z nas nie ma odpowiedniego doświadczenia, Ba powiem ci żę gdyby oceniali to np ludzie z ASP wniki były by jeszcze inne ale nie o to chodzi - chodzi o jakiś rozwój a irytuje mnie krytyka osób które nie wzięły udziału a teraz wypisują że oni by to zronili lepiej - to ja się pytam dlaczego nic nie przysłały ?? z lenistwa?? czy może dlatego że podobnie jak w sexie niektórzy są erotomanami gawędziarzami tak tu też są tacy a battle polegają na tym że porównuje się fotki które zostały nadesłane a nie te które mogły zostać nadesłane - sam miałem kilka pomysłów na ten temat ale brak czau i inne względy spowodowały że przysłałem to co przysłałem ale mimo że przegrałem i bardziej podobają mi się moje zdjęcia () to cieszę się że wziąłem udział bo zrobiłem fotki których bym inaczej nie zrobił (czytaj :zostałem zmobilizowany) a konfabulacje w stylu że poziom niski że nikt nic ciekawego nie pokazał wydają mi się conajmniej śmieszne i nie na miejscu i dotyczy o nie tylko tego ale i innych battli.
amen... a teraz panowie za kolejny battle sie brac
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant