Pokaż wyniki od 1 do 10 z 117

Wątek: Za ile kupiłbyś Photoshopa CS2/CS3 (PL/ENG)?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dopiero co czytałem że zmieniły się warunki licencji OEM Microsoftu i można kupić XP w wersji OEM bez konieczności kupowania nowego sprzętu ale nic sobie za to obciąć nie dam . A zresztą jak popmart napisał... ile razy można zmieniać cały sprzęt .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    A zresztą jak popmart napisał... ile razy można zmieniać cały sprzęt .
    Raz na dwa lata... moze kupie sobie tych oemow na zapas

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Raz na dwa lata... moze kupie sobie tych oemow na zapas
    w sumie powinieneś, bo XP bedzie za chwilę nieosiągalny, a przesiadłem się właśnie na vistę i jest to crap totalny - porażka na całej linii - to, co było dobre w XP tu nie działa lub nie ma wcale.......
    do tego najnowszy sprzęt, jeden z najszybszych procków, a wszystko chodzi wolno jak jakiś muł - mój laptop sprzed dwóch lat (XP + celleron) jest kilka razy szybszy... a kupowałem nowy, bo wydawało mi się, że start programu w 2 sekundy to już za wolno... i mam co chciałem: w viście te same programy startują w kilkanaście sekund włączenie laptopa trwa 4 minuty (CZTERY MINUTY!), wyłączenie 2 minuty (DWIE MINUTY!), usypianie (hibernacja) minutę, obudzenie po hibernacji też minutę..... makabra!

natomiast co do OEM to potwierdzam, sam instalowałem OEM kilka razy na tym samym kompie po wymianie procka, pamięci, płyty głównej (akurat faktycznie spaliła się ) i kilku dysków twardych - i wszystko bezproblemowo, raz tylko musiałem zadzwonić do M$ na ten ich automatyczny party-line... (po zmianie płyty)
    pozdro.,
    m.

Uprawnienia umieszczania postów