Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 117

Wątek: Za ile kupiłbyś Photoshopa CS2/CS3 (PL/ENG)?

Mieszany widok

Domyślnie Za ile kupiłbyś Photoshopa CS2/CS3 (PL/ENG)?

Tak przed gwiazdką wpadł mi do głowy pomysł aby zapytać ilu z nas chciałoby wydać określoną kwotę na zakup pełnej wersji Adobe Photoshopa CS2 (a w Q2/2007 CS3) w wersji polskiej albo angielskiej (Windows/Mac)?
    Być może gdybyśmy zebrali odpowiednio dużą ilość chętnych to dałoby się w którejś z firm oferujących to oprogramowanie uzyskać znaczące zniżki.
    Patrząc na dane Skąpca - najniższa oferowana obecnie cena tego produktu:
    Adobe Photoshop CS 2.0 PL Win Box to około 2745 złotych brutto – w zaokrągleniu niech będzie 2800zł.
    Korzystając z poniższych progów cenowych prosiłbym o zadeklarowanie akceptowalnego dla Was poziomu cenowego:
    1. 2800
    2. 2600
    3. 2400
    4. 2200
    5. 2000
    6. 1800
    7. 1600
    8. 1400
    9.. 1000
    Dodam, że jest to tylko zabawa gwiazdkowa, ale być może jej wyniki przesłane do któregoś z oficjalnych dystrybutorów Adobe spowodują jakąś pozytywną reakcję z ich strony lub choćby jakąś akcję promocyjną np. „używasz Gimpa to sprzedamy Ci Photoshopa z dużą zniżką” .
    Co o tym sądzicie?
    Jeśli pomysł jest nietrafiony, to po prostu zignorujcie ten post.
    Ostatnio edytowane przez strus_pedziwiatr ; 20-11-2006 o 20:01

Uzależniony

Domyślnie

trzeba bylo dodac sonde do watku, ja przynajmniej jej nie widze teraz u siebie, no chyba ze nad nia pracujesz wlasnie
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    trzeba bylo dodac sonde do watku, ja przynajmniej jej nie widze teraz u siebie, no chyba ze nad nia pracujesz wlasnie
    Sondę przegapiłem przy tworzeniu wątku, a być może nowego nie ma sensu zakładać, o ile nie będzie chętnych do tej zabawy?

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    doprawdy podziwiam wiarę we własne moce.... może po odpowiedniej ankiecie i monicie do adobe obniżą nam ceny o 50%
    A może odkryją nowy kanał dystrybucji swoich produktów poprzez fora dyskusyjne? I dla Canon-Board dadzą dodatkowe rabaty?
    Jako pierwszy mogę się zdeklarować, że gdyby udało się coś takiego załatwić to zaakceptowałbym próg 7. 1600 zł brutto.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strus_pedziwiatr Zobacz posta
    Dodam, że jest to tylko zabawa gwiazdkowa, ale być może jej wyniki przesłane do któregoś z oficjalnych dystrybutorów Adobe spowodują jakąś pozytywną reakcję z ich strony lub choćby jakąś akcję promocyjną np. „używasz Gimpa to sprzedamy Ci Photoshopa z dużą zniżką” .
    Co o tym sądzicie?
    Jeśli pomysł jest nietrafiony, to po prostu zignorujcie ten post.

doprawdy podziwiam wiarę we własne moce.... może po odpowiedniej ankiecie i monicie do adobe obniżą nam ceny o 50%

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

wiesz co ja osobiście handlowalem takim softem (i innymi gratami) przez 5 lat daje ci 0,01 % że wogóle porozmawiasz z kimś kto ma wladzę nad decyzjami a 0,001 % że zainteresuje się tematem .... przykro mi ale moj pesymizm ma pewne oparcie w rzeczywistości natomiast twój optymizm jest silny ...powodzenia

Domyślnie

bez problemu można kupić za 1499 płacisz za Photoshopa 6 z updatem do CS2, ja właśnie po nowym roku będę brał na firmę coś takiego.
    Dostępne np. tutaj http://navisystems.pl/sklep/product_...f477bdb31bb68c

no i na pewno będę brał wersję angielską bo w polskiej jakoś nie mogę się połapać
    Ostatnio edytowane przez stdanielo ; 13-11-2006 o 10:14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    bez problemu można kupić za 1499 płacisz za Photoshopa 6 z updatem do CS2, ja właśnie po nowym roku będę brał na firmę coś takiego.
    Dostępne np. tutaj http://navisystems.pl/sklep/product_...f477bdb31bb68c

no i na pewno będę brał wersję angielską bo w polskiej jakoś nie mogę się połapać
    No i pierwsza pozytywna reakcja! Szukałem takiej okazji, ale jakoś nie trafiłem na tą stronę... Dzięki. To znaczy, że chyba należałoby obniżyć moje pierwotne progi cenowe:-D
    A może wysłać jakieś zapytanie do tej firmy, kiedy znajdzie się trochę więcej chętnych?
    Ostatnio edytowane przez strus_pedziwiatr ; 13-11-2006 o 10:35

Bywalec
    Miasto
    Wyspa Uznam

Domyślnie

To macie jeszcze takie zestawienie:
    1. 6.0
    2. upgrade
    Co daje 419zł+840zł=1.259,00zł. Plus gratis scaner do odsprzedania.

pozdrawiam

P/S
    jest za 360zł
    6.0
    Czytam. Czytam.
    Robert
    Kalibrajce na Wyspach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rpoto Zobacz posta
    To macie jeszcze takie zestawienie:
    1. 6.0
    2. upgrade
    Co daje 419zł+840zł=1.259,00zł. Plus gratis scaner do odsprzedania.

pozdrawiam

P/S
    jest za 360zł
    6.0
    No tak, tylko oprogramowania dołączanego do sprzętu nie daje się upgrade'ować i w tym wypadku pewnie też tak jest. Podobnie było z oprogramowaniem dołączanym do aparatów Canon - Photoshop Elements.
    Ale dowiedziałem się, że przy zakupie kilku sztuk z poprzednio oferowanego adresu przez stdanielo możliwe są dodatkowe zniżki....
    ale po sprawdzeniu paru adresów www - patrz następne wiadomości - oferta ta wydaje się co najmniej "podejrzana".
    Ostatnio edytowane przez strus_pedziwiatr ; 13-11-2006 o 18:01

Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Czasem można trafić na rodzynka, ale trzeba troche się rozejrzeć i czasem mieć szczęście
    Ja mojego Adobe Photoshop CS 2.0 WIN PL BOX Kupiłam w Agito za 2447
    Ale jak przypuszczam był to błąd w cenniku, ponieważ zaraz po sprzedaży zmieniono cene na 2868. Doplaty nie chcieli

Może by tak ich ubłagać na tańszy hurt? Dzwonili do mnie kilka dni temu w innej sprawie. Całkiem mili ludzie
    30D i SUPER sprzęt!
    Tylko fotki jakieś takie...

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów