Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Czy istnieją nosidełka dla dzieci z wbudowanymi plecakami foto?

Mieszany widok

Jeanette & Arturo
    Guest

Question Czy istnieją nosidełka dla dzieci z wbudowanymi plecakami foto?

Witam,

pytanie jest skierowane głównie dla rodziców Widzieliście gdzieś plecaki fotograficzne, które mogłyby pełnić funkcję nosidełka dla dziecka?

Jedyne co znależliśmy z Jeanette, to to łącze: http://aak.pl/sklep/index.php?cPath=6
    Tyle że, to są nosidełka ze zwykłymi plecakami , a nie przeznaczone do aparatów fotograficznych...

Marzy nam się, by po urodzinach maleństwa moglibyśmy z nim śmigać w góry na spacery..., uwieczniając to na zdjęciach. (taki plecak uwalnia ręce i można fotografować).

Bywalec Awatar krzypol
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeszcze takiego plecaka nie widziałem, ale dobry pomysł dla producentów. Dodam, że taki plecak sam by mi się przydał.:wink:

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Też nie spotkałem się z takimi nosiłkami, ale z tym "śmiganiem po urodzeniu" to ostrożnie - można dziecku niezłą krzywdę zrobić!

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

U nas rola dźwigania sprzętu foto po górach przypadła żonie, a mnie pozostało 10 kg żywej wagi w nosidełku Żona najbardziej była rada, kiedy 2-go dnia rozwalił się statyw, więc nie trzeba było się z nim już do końca urlopu tarabanić.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Jeanette & Arturo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyborg Zobacz posta
    Też nie spotkałem się z takimi nosiłkami, ale z tym "śmiganiem po urodzeniu" to ostrożnie - można dziecku niezłą krzywdę zrobić!
    Wiemy wiemy, że ostrożnie. Ale dzięki, że dbasz o nas i naszego malca.

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    U nas rola dźwigania sprzętu foto po górach przypadła żonie, a mnie pozostało 10 kg żywej wagi w nosidełku Żona najbardziej była rada, kiedy 2-go dnia rozwalił się statyw, więc nie trzeba było się z nim już do końca urlopu tarabanić.
    hihi, a powiedz... wywaliliście statyw, czy potem zabraliście po urlopie do domku?

Ciepło pozdrawiamy!

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jeanette & Arturo Zobacz posta
    Wiemy wiemy, że ostrożnie
    a dokładniej w takich nosidełkach to dzieci od roku wzwyż najwcześniej bo można uszkodzić kręgosłup maleństwu
    I am FX

Jeanette & Arturo
    Guest

Domyślnie

...ponieważ dopiero po około roku czasu od urodzenia są w stanie utrzymać mięśniami swoje ciało, a szczególnie nieproporcjonalnie dużą główkę

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

wywaliliście statyw, czy potem zabraliście po urlopie do domku?
    To aluminiowe "coś", co producent szumnie nazwał statywem nie nadawało się do jakiejkolwiek naprawy, więc w najbliższym schronisku wylądowało w koszu - tam, gdzie jego miejsce. Teraz zbieram pieniążki na coś solidniejszego.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Jeanette & Arturo
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    To aluminiowe "coś", co producent szumnie nazwał statywem nie nadawało się do jakiejkolwiek naprawy, więc w najbliższym schronisku wylądowało w koszu - tam, gdzie jego miejsce. Teraz zbieram pieniążki na coś solidniejszego.
    hihi.

Daj znać na priv, jaki statyw polecasz... bo mnie też czeka decyzja o zakupie.
    Pozdr.
    Artur.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

hihi.

Daj znać na priv, jaki statyw polecasz... bo mnie też czeka decyzja o zakupie.
    Pozdr.
    Artur.
    My z żoną kupiliśmy w piątek velbon sherpa 600r - IMHO to minimum co wytrzyma spokojnie lustrzankę z czymś jeszcze..
    Wczoraj i dziś żona nie dała mi podejść bo nakupiła owoców i robi im zdjęcia ;-) (to tzw. nowa jakość), ale już kazała kupić 2 żarówki błyskowe i namiot bezcieniowy więc znowu wydatki. Więc 2 x body jak u Was to niezły pomysł.. jak sobie kupię 5d za parę lat to jej zostawię 350D ;-) Odnośnie plecaka z nosidłem to IMHO byłoby zbyt niewygodne bo sprzęt foto mały nie jest i do tego dołożyć dzieciaka to byłoby chyba trochę niewygodne ze względy na środek ciężkości - w zwykłym plecaku możesz ułożyć rzeczy dosyć dowolnie (np. ciężkie na dole) natomiast w foto wszystkie są ciężkie. Mój mały plecaczek wazy już z 6 kg i jakbym miał jeszcze nosić na plecach młodszą córkę to bym wymiękł.. więc jedna osoba dziecko a druga foto - sprawiedliwośc musi być ;-)

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów