Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 56

Wątek: Pilot czy węzyk? co wybrać?

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A gdzie mogę kupić takie ładne przełączniki? Bo ja to w hipermarketach chowany jestem to nie wiem gdzie są normalne sklepy. Szczególnie w obcym mi mieście jakim jest WWA. Jeden wężyk mam (oryginał) ale chętnie bym sobie zrobił drugi dłuższy.
    Z góry dzięki za odpowiedź.

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

sa sklepy z elektronika (takze online), z czesciami zamiennymi do sprzetu RTV, ostatecznie mozna rozebrac jakies stare radio albo myszke od kompa (bylo juz cos takiego)
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    sa sklepy z elektronika (takze online), z czesciami zamiennymi do sprzetu RTV, ostatecznie mozna rozebrac jakies stare radio albo myszke od kompa (bylo juz cos takiego)
    Poszukam. Wielkie dzięki

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Odpal Panorame Firm i poszukaj dla wlasnego miasteczka jak mu tam...
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    Odpal Panorame Firm i poszukaj dla wlasnego miasteczka jak mu tam...
    Nie umiem zapamiętac nazwy. Poza tym na mapie, żeby wiedziec gdzie mieszkam, to pinezką zaznaczyłem to miasteczko. Inaczej bym go nie znalazł.
    Boję się, że w PF też nie będzie tam zbyt wiele.

A na poważnie, to nie chodzi o PF i nieumiejętnośc szukania sklepów, ale o to, że znam 2 najbliższe ulice i wszystko A część mniasta którą znam całkiem dobrze, to jakby inny świat. I strasznie odległy, szczególnie w godzinach szczytu.

Ale dam sobie radę i skombinuję cuś na ten wężyk. teraz poużywam oryginału

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

W Warszawie na Wolumenie jest mnóstwo sklepów (ul. Kasprowicza chyba - są tam bazary codziennie i wtedy są czynne tylko sklepy wokół - giełda w niedzielę, jest też parę sklepów w jakimś podziemiu tylko nie wiem dokładnie jak się toto nazywa) przykładowa firma http://www.piekarz.pl/ to sobie znajdziesz adresy. Wężyk ze względu na wtyczkę pasuje do 300d,350d,400d i "niższych analogów", do wyższych modeli wszystko jest tak samo tylko wtyk jest inny (pasuje ucięta częśc od komputerowej wtyczki typy DB9 czy DB25). I najważniejsza informacja - źle podłączając (czyt. zanmieniając styki) nie da się nic zepsuć..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

wlasnie skonczylem robic sobie podstawowy wezyk tylko i wylacznie do czasow B. Skorzystalem z propozycji i pomyslu kolegi z forum i zrobilem w pudelku po kliszy :-) DZIAŁA!!!
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
    Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Hehe pudełka po kliszy rządzą
    Ja planuje zrobić drugi.. Dłuugi, zobaczymy ile m sie da zrobić..? No i ten nowy bedzie miał też B bo obecny nie ma.. Tylko musze elementy kupić ale jakoś sie zebrać nie moge...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

ja swojego zrobilem uniwersalnego... tzn. zrobilem na wtyczke jack 3,5 i przejsciowke na 2,5 z tego wzgledu, ze latwo dostac przedluzacz sluchawkowy :-) a taki 2,5 nie bardzo... wiec wzialem sie do roboty i wymyslilem... i bede robil jeszcze jeden, bo ten jest bez AF...
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
    Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

arsi
    Guest

Domyślnie

Ja też sobie taki weżyk sprawie ) tylko nie wiem jaka długość kabla bedzie optymalna? 3m? 5m? Może któryś z zaawansowanych użytkownikówe mi odpowie?

pozdrawiam, Arek

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów