Ja napisalem do niej drugiego , zobaczymy co odpowie. A jak nie to zadzwonie jeszcze raz do Irlandi i osobiscie sie jej zapytam jak taka zalatana.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Dostalem wlasnie odpowiedz od Marie, ze jest valid i sie processing. Dzieki Jablam za kontakt.
Pozdro
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
SKontaktowalem sie z Toni w Canonie i ona wyslala moje dane do Marie. Moze to dziwne ale Marie odpisala ze nie dostala moich emaili.... jak zatem dostala od niektorych z was? w kazdym razie dostalem informacje ze moja aplikacja tez jest w trakcie realizacji i trzeba troszke poczekac.
Tym ktorym Marie nie odpisala, poslijcie maile na:
Marie.Quinn@ir.cpginc.com (ten poprzedni byl inny ale taki mail podala mi tez Toni (oczywiscie to kobieta!) albo bezposredni telefon:
1850-930-278
tam juz mozecie konkretnie zapytac o cashback
Jarek
No ja wyslalem na Marie.Quinn@cpginc.com, ale odpowiedz przyszla z Marie.Quinn@ir.cpginc.com
Pozdrawiam
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
No ale po wysłaniu na ten marie.quinn@cpginc.com, odpowiedziała prawie natychmiast.
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D