nie sadze ze ma akurat na moja bo moj mail wychodzi z mojego serwera z koncowka superhost.pl wiec nie jest z zadnego onetu wp czy innych interii.. Chociaz diabel wie. TOni dostala moje maile bez problemu. Moze Marie odpowiada tylko na losowo wybrane![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Witam
serdeczne podziękowania dla JaBlam za adresy mailowe . Przyszła mi pozytywna odpowiedź w sprawie zwrotu gotówki
Myślałem,że nic z tego bo aparat kupiony w Niemczech a tu odpowiedź od Marie.....
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
a nie chcą wziąźć sprzętu konkurencji w rozliczeniu ?![]()
MarcinWilk
Też wysłałem na dwa adresy i nic. Tracę nadzieję.
EOS 30D | Tamron 17-50 f2,8 XR Di-II Asp | Canon EF 70-200 f4 USM L | Speedlite 430EX | SanDisk Extreme III 2GB | Canon EF-S 18-55 f3,5-5,6 | CANON G5 | ZENIT TTL | Zorki 4 |
Witam.
Zakupiłem 30-tkę 20 stycznia tego roku, do Irlandii przesłałem druk ze stronki Canona 2 lutego. Do tej pory nie mam żadnego sygnału ze strony organizatora promocji. Czy ktoś miał podobny problem? Ile faktycznie czeka się na zwrot?