Strona 44 z 55 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Ja 2 lutego. Myślę że trzeba czekać cierpliwie
    a kiedy wysyłałeś?

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

...no, trzeba czekac.
    Proponuje zmienic temat watku na:

Ile stron watku do otrzymania zwrotu pieniedzy przez Canon dla ostatniego wysylajacego?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Musicie tylko pamietac o ednej rzeczy. Promocja trwala do konca stycznia a co niektorzy czekali z kupnem az do konca miesiaca. Moge sie zalozyc ze ci ktorzy wyslali w grudniu czy listpoadzie napewno dostali kase szybciej niz ci ktorzy zalapali sie na te lawine zgloszen od "spoznialskich". Ja wyslalem moj formularz pod koniec stycznia. Do Irlandii idzie okolo tygodnia, na stronce podaja ze okolo 2-3 tygodni trwa wiec spokojnie. Nie powinny przepasc pieniadze! Zreszta tak dla potwierdzenia skontaktuje sie z ta centralna w Irlandii w poniedzialek i powiem wam co mi odpowiedzieli.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1507 Zobacz posta
    a kiedy wysyłałeś?

Tak jak pisałem - 2 lutego
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Musicie tylko pamietac o ednej rzeczy. Promocja trwala do konca stycznia a co niektorzy czekali z kupnem az do konca miesiaca. Moge sie zalozyc ze ci ktorzy wyslali w grudniu czy listpoadzie napewno dostali kase szybciej niz ci ktorzy zalapali sie na te lawine zgloszen od "spoznialskich". Ja wyslalem moj formularz pod koniec stycznia. Do Irlandii idzie okolo tygodnia, na stronce podaja ze okolo 2-3 tygodni trwa wiec spokojnie. Nie powinny przepasc pieniadze! Zreszta tak dla potwierdzenia skontaktuje sie z ta centralna w Irlandii w poniedzialek i powiem wam co mi odpowiedzieli.
    Do mnie nie przyszła jeszcze informacja o tym że dostali moje zgłoszenie, ale pewnie mają taki nawał tego że się nie dziwię. Wysłałem 2 lutego i czekam cierpliwie, myslę że dojdzie, nie powinny przepasć Ale jak coś się skontaktujesz to super jeśli dasz jakieś info. Pozdr
    Ostatnio edytowane przez Macio ; 24-02-2007 o 18:52 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Tak jak pisałem - 2 lutego .Do mnie nie przyszła jeszcze informacja o tym że dostali moje zgłoszenie[...]
    Nic sie nie martw, ja do tej pory nie dostalem potwierdzenia tego zgloszenia...
    Choc kase mi przyslali w polowie grudnia

Ale nic, czekam dalej...
    5D

didi
    Guest

Domyślnie

Tak jeszcze wracając do sklepu BlueFoto.

Kupiłam tam w listopadzie 30d, wszytsko było w porządku, przyszła karta 512, a wczoraj cashback 590 plnów

Więc ja ten sklep polecam i nie widzę żadnego przekrętu.

Piotr Dobosz
    Guest

Domyślnie

chyba o blue sklep?? ja tez u nich kupilem wlasnie, swietna obsluga szybki odbior ale cashbacku jeszcze nie dostalem ale jak dostane to napsize....
    a czekam z niecierplioscia
    pozdrawiam

didi
    Guest

Domyślnie

Piotr, a tak tak

Ja czekałam na cashback 2.5 miesiąca Już zwątpiłam że w ogóle dostanę

Coś już napisał

Domyślnie

hmm... no to może jednak nie wszystko jeszcze stracone... ja na razie czekam półtora i już traciłem nadzieję
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

marie.quinn@cpginc.com

TO jest pani do ktorej trzeba pisac podajac numer seryjny aparatu, kiedy zostalo wyslane zgloszenie no i imie i nazwisko.

Dzwonilem dzisiaj do Canona w Irlandii. Maja tony wnioskow o zwrot kasy. Podobno telefony dzwonia non stop. W kazdym razie paniusia poinformowala mnie ze wlasnie na taki email trzeba wyslac zapytanie i powinna pani Marie odpisac.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Strona 44 z 55 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów