ten aparat tez pewnie z Rawicza z tego co mi wiadomo zaopatruje on spora czesc sprzedawcow z gieldy, Grosman tez od niego bral czy teraz tez nie wiem kiedys na 100% a i kilka sklepow internetowych u niego kupuje, nizszych cen nigdzie nie widzialem, sam kilka razy od niego kupilem
W niemczech też ceny poleciały na łeb. Mowa o 30d - ale kilka osób już o tym pisało. Skończyła się promocja (590zł) i te pieniądze które Canon w akcie łaski oddawał, teraz po prostu odjął od ceny i tyle.. Czyli , jak ktoś już wczesniej napisał - marketyngowe łby pracują - sporo ludzi rzuciło się na cashback, ale nie wszyscy którzy zakupili ten sprzęt w okresie promocyjnym, puszek sprzedało się dużo i wszyscy są szczęśliwi.
Ani sie obejrzec, jak na allegro beda po 3500.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 08-02-2007 o 10:41
O obiektywach wiem prawie wszystko
ehhhh, żeby 5 d tak kurde taniał...
No na to widoków żadnych nie ma, co w sumie realnie bardzo nie zwiastuje nadejścia nowej puszki z FF z segmentu poniżej 1D.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Jak pomyśle, że w Rawiczu kupiłem w listopadzie za 4270 to mnie lekko trzęsieAle tylko lekko. Aparacik już zarobił tę różnicę
![]()
Kieeedy to bylo![]()
Ze znajomych wszyscy juz jada na 1DmkII/N lub 5d, takze wszystko w porzadku.
Jaki prestiz to byl posiadac 10d gdy wkolo wiekszosc na zelatynie...a dzis, pelno cyfry wkolo i nikogo ekranik na tylnej sciance nie zaskakuje
Teraz zamiast mpx niech sie Canon wezmie za ergonomie. Wizjerek, kilka dodatkowych CFow (np. zamiana kolek w trybie M do cholery!) No i dlaczego oni zlikwidowali w 20d i pozniejszych 3 przyciski na tylnej sciance! (ustawiam af gwiazdka - trace FEL...w 10d nie)
Ostatnio edytowane przez Kr4nkEd ; 09-02-2007 o 04:56