Strona 32 z 55 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zjawa Zobacz posta
    halo?
    Spokojnie, po co te nerwy Nie ma znaczenia czy kupisz z kitem czy bez. Kase i tak dostaniesz.

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

nie ma nerwów dzięki za odpowiedz

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie Europassat

OK. Padło i na mnie, to dopiszę się do wątku.
    Przebierałem i ja w ofertach i w końcu decyzja padła na europassat.pl.
    4200 z KITem + cash back (mowa oczywiście o 30D).
    Sprzęt pochodzi z Niemiec, FV jest niemiecka, z kwotą w EUR (choć w nawiasie jest w PLN). Dosyć szybko uporali się z wysyłką, choć zanim wysłali to było drobne przeciąganie w czasie...
    Cash Back wysłany. Jako kraj zakupu wybrałem DE.

ps.
    Aha, promocja na kartę CF512 skończyła się 31.12.06 - to tak gwoli niejasności.

pozdrawiam
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Coś już napisał Awatar zjawa
    Miasto
    Gdańsk / Bydgoszcz

Domyślnie

teraz 4220 za kit, ale cena na san disk ultra II 1gb 130zł, chyba niezła?

Czy do 30D lepiej kupic juz extreme III?

Coś już napisał

Domyślnie

też wybrałem europassat, zwłaszcza, że mieszkam stosunkowo niedaleko i mogłem odebrać osobiście

formularz będę wysyłał prawdopodobnie dzisiaj (chyba, że nie starczy czasu)
    swoją drogą.. czy na pewno w przypadku europassata trzeba wybrać DE jako kraj zakupu?

jeśli chodzi o kartę, to ja jednak postawiłem na szybszą... i chyba przy tym aparacie dla zdjęć seryjnych warto zainwestować przynajmniej w extreme III (2 GB exIII w europassacie chyba coś koło 270 zł)
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WereWolf Zobacz posta
    też wybrałem europassat, zwłaszcza, że mieszkam stosunkowo niedaleko i mogłem odebrać osobiście

formularz będę wysyłał prawdopodobnie dzisiaj (chyba, że nie starczy czasu)
    swoją drogą.. czy na pewno w przypadku europassata trzeba wybrać DE jako kraj zakupu?

jeśli chodzi o kartę, to ja jednak postawiłem na szybszą... i chyba przy tym aparacie dla zdjęć seryjnych warto zainwestować przynajmniej w extreme III (2 GB exIII w europassacie chyba coś koło 270 zł)
    Hej, a powiedz mi gdzie masz kraj zakupu, ja w formularzu widze tylko miasto zakupu i nie wiem co wpisac Frankfurt, czy Leszno?

Pozdrawiam

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Coś już napisał Awatar rodeoo
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cashback należy się dla BODY bez względu czy kupiłeś w kicie czy nie 150Euro
    O czym mówi cały Temat

Zablokowany

Domyślnie

A propos EP - poza samym handlowaniem od sprzedawcy w sieci oczekuję na przykład tego, że odpowiada na maile, czy gg (skoro je podaje)i uprzejmości oraz kompetencji i fachowości. Tego w EP nie ma. A takiemu sprzedawcy (kiedy 40 km dalej mam dużo tańszego) mówię NIE.

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    A propos EP - poza samym handlowaniem od sprzedawcy w sieci oczekuję na przykład tego, że odpowiada na maile, czy gg (skoro je podaje)i uprzejmości oraz kompetencji i fachowości. Tego w EP nie ma. A takiemu sprzedawcy (kiedy 40 km dalej mam dużo tańszego) mówię NIE.
    Nie przesadzaj!
    Kontakt z EP jest IMHO bardzo poprawny. Pod telefonem dwukrotnie odebrała kompetentna osoba, nie podeszli do mnie "olewczo" poza tym na GG też odpowiadają - choć czase po dłuższym czasie.
    Jeśli chodzi o kontakt z klientem tu u mnie mają 4+ (a kupowałem tu po raz pierwszy).

Czy trzeba wpisać DE jako kraj zakupu nie wiem - ja tak zrobiłem, bo zgodnie z tym co mówi rachunek, aparat był tam kupiony. To, że nie dostałem PL paragonu oznacza po prostu, że ktoś/pośrednik zakupił w DE w moim imieniu towar. W rozumieniu prawa, na terenie PL nie było transakcji!
    Pewnie fiskus ma swoją interpretację ...

pozdrawiam
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Hej, a powiedz mi gdzie masz kraj zakupu, ja w formularzu widze tylko miasto zakupu i nie wiem co wpisac Frankfurt, czy Leszno?

Pozdrawiam
    kraju jako takiego w formularzu nie ma, ale przed wypełnianiem jest wybór kraju... no i nie wiem też jak sprawa z miastem... chyba po prostu zadzwonię do EP, może coś poradzą, bo z tego co rozmawiałem w trakcie zakupu - dostali informacje od kilku klientów, którzy już zwrot otrzymali
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Strona 32 z 55 PierwszyPierwszy ... 22303132333442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów