Strona 13 z 55 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Początki nałogu

Domyślnie

Jesli juz wszystko wycielismy i wydrukowalismy to gdzie jest to wysylane do Canon Polska czy poza granice kraju?Ktos wie ile taka przesylka moze nas uzytkowników kosztować?
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Adres jest na formularzu, ktory trzeba wypelnic w przegladarce, wydrukowac i wyslac.

Wejdz na http://canoneos30dpromotion.onlinere...com/intro.aspx wybierz Poland i kliknij [dalej] - wyswietli sie adres, na ktory masz wyslac.

Canon EOS 30D Promotion Centre,
    PO Box TP 34 Dept. # 72821,
    Tipperary,
    Ireland.
    Ostatnio edytowane przez zOOn ; 16-11-2006 o 17:51 Powód: Bo bzudry napisalem.
    5D

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    Wysylasz do lokalnego przedstawicielstwa. Adres jest na formularzu, ktory trzeba wypelnic w przegladarce, wydrukowac i wyslac..
    Podajesz link a wypisujesz bzdury! Nie rób zamiesznia przeczytaj sobie FAQ (częste pytania) - jest po polsku:
    +++++++++++++++++++++++++
    Częste pytania P: Jak występować o zwrot części zapłaty
    O: 1. Kup aparat fotograficzny EOS 30D między 01.11.2006 a 31.01.2007.

2.Wykonaj kopię rachunku lub paragonu kasowego i wytnij oryginalny kod paskowy, umieszczony na pudełku, w którym zapakowany jest aparat.

3. Wypełnij formularz, dostępny wyłącznie na stronie internetowej www.canon-europe.com/2006promotions.

4. Wydrukuj formularz i wyślij go razem z oryginalnym kodem paskowym i kopią rachunku lub przelewu na adres:

Tipperary,
    Ireland.

5. Canon zwróci część zapłaty za aparat, w wysokości kwoty zadeklarowanej w tej promocji, czekiem albo na rachunek bankowy.

6. Ciesz się zwróconą kwotą.
    P: Do kogo się zwrócić, jeżeli w terminie 30 dni nie otrzymam części zapłaty, zadeklarowanej w tej promocji?
    O: Jeżeli zwrot części zapłaty nie nastąpi w ciągu 30 dni, to wyświetl stronę internetową www.submissionstatus.com i kliknij w łącze 'Contact our Customer Service', gdzie możesz napisać e-mail do naszego zespołu obsługi klienta. Otrzymasz odpowiedź w czasie do 48 godzin.

+++++++++++++++++

I co? Czy powyżej proszą o wysyłkę do przedstawicielstwa w Polsce czy na adres w Irlandii?

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy Zobacz posta
    Podajesz link a wypisujesz bzdury!
    Stary - nie denerwuj sie tak. Napisalem gdzie ma kliknac i sprawdzic jaki adres ma byc. Napisalem ze 'powinno' byc Canon Polska (jesli z Polski). Tak mi sie wydawalo, ze bedzie lokalny dystrubutor - tu sie pomylilem , ale nie podawalem zadnego adresu - ten kazdy ma na swoim formularzu - co z reszta cytujesz.

Mialem kiedys taki klimat z czyms (juz nie pamietam) - ze siedzac na skypie z kumplem z Australii i przegladajac ta sama strone - czesc danych bylo innych - lokalnych. Sorry za nadinterpretacje.

[alien] Mam nadzieje, ze sprawdziles, zanim wyslales.

Za Ernestem:

Wysylac na:

Tipperary,
    Ireland.
    5D

Początki nałogu

Domyślnie

Dzięki chłopaki za pomoc....swoja droga to troche dziwne ze trzeba wysylac kase az do irlandii..z canonem Polska byloby szybciej taniej i przyjemniej.....
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Dzięki chłopaki za pomoc....swoja droga to troche dziwne ze trzeba wysylac kase az do irlandii..z canonem Polska byloby szybciej taniej i przyjemniej.....
    Szybciej, taniej być może ale czy przyjemniej to już wątpię...... .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

też fakt troche sie zagalopowałem

Dopiero zaczyna Awatar Pawełek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

jeszcze o IBAN, bo dla mnie nie wszystko było jasne
    przykład z mBanku: http://www.mbank.com.pl/przewodnik/p....html?28,1#438

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Spoko, spoko - nie musisz im kasy wysylac Im to zostaw... ;-)
    5D

Początki nałogu

Domyślnie

Pawełek było wyżej dodajesz tylko PL przed numerem konta i styka...

z00n przejezyczylem się

Strona 13 z 55 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów