Dostaje sie albo fakture albo paragon, czyli oryginal zakupu jest tylko jeden.
A oddajac Canonowi oryginal pozbawiacie sie gwarancji. Nawet karte gwarancyjna bez dowodu zakupu mozna sobie wsadzic w buty.
Czekam na potwierdzenie chlopaki czy kupujac na firme tez przysluguje zwrot bo jak tak to pewnie tez sie skusze.
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
chodzi o kopie.....
tez czekam na jakies potwierdzenie![]()
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Wszystkie spekulacje i gdybania rozwiązałby jeden telefon.. Do samego źródła...
Zamieszczone przez http://canoneos30dpromotion.onlinerebates.com/faq.aspx
Wlasnie wypelnilem formularz i jutro wyslylam liscik :-)
Po wyslaniu/zarejestrowaniu zgloszenia jest mozliwosc sledzenia calego procesu - zobaczymy jak to wyglada. Kupowalem z pixmanii (nawet niezla cene dali na Irlandie) i dostalem fakture z adresem w Paryzu.
Na pudelku mam kod bonusowy na karte 512MB - wazny do 31 grudnia 2006. Mozna laczyc te promocje? W regulaminie dot. cashback nie ma nic na ten temat. Nie slyszal ktos, cos? Zawsze lepszy zwrot niz 512mb jakby co...
pzdrw
EDIT: Dzwonilem dzis do Canon Ireland - i jak najbardziej mozna laczyc promocje - bardzo milo z ich strony :-)
Ostatnio edytowane przez zOOn ; 15-11-2006 o 12:23
5D
A jak określić formę zwrotu kasy (ja chcę przelew) jest taka pozycja w formularzu? nie zauważyłem. Wiecie też jak długo trwa realizacja dla Polski, bo tego nie określili.
Na samym dole formularza. Jest do wyboru czek (cheque) albo przelew - Wire Transfer. Musisz podac swoj numer konta w formacie IBAN.
EDIT: Mowilem o irlandzkeij wersji. Nie wiem jak to w polskiej wersji jest przetlumaczone... Ale musi byc.
5D
no to tak dla słabszych, co to za format IBAN?