a czy ktoś nie dostał zwrotu przez 1,5mięsciąca (jak ja) ?
lub w jakim czasie dostał po interwencji w Canon Polska ?
Pozdrawiam
Piotr
a czy ktoś nie dostał zwrotu przez 1,5mięsciąca (jak ja) ?
lub w jakim czasie dostał po interwencji w Canon Polska ?
Pozdrawiam
Piotr
moja galeria: http://www.lubke.pl
Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
Raynox DCR-250 (makro)
A ja nie pamiętam dokładnie ale wysłałem w grudniu przed świętami - do dzisiaj cisza. Na dwa maile wysłane pod dwa adresy podane tutaj kilka postów wcześniej też nie dostałem odpowiedzi. Nie wiem co o tym myśleć....
Pozdrawiam,
D.C.
Ja rowniez jeszcze nic nie dostalem, a zgloszenie wyslalem 26 stycznia.
Mysle ze trzeba cierpliwosci.
Tylko cierpliwość.
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
ja czekałam 2,5 miesiaca
Ale dostałam w końcu![]()
Ja już też sporo czekam, nawet dostałem emaila 13.02 (wysłałem w grudniu) ze jeżeli nie dostanę pieniązków w ciagu 20 dni mogę to sprawdzic na stronie: www.submissionstatus.com , wpisując email i otrzymany w emaliu numer ID.
Sprawdzam to systematycznie i żadnych informacji nie mam do dnia dzisiejszego. Także czekam całay czas.
No to może niektórych trochę uspokoję. Dostałem właśnie kase na konto.
Formę wysłałem ok 15 stycznia.
15 marca (czyli dokladnie 2 m-ce pozniej) na stronie submissionstatus pojawiła sie informacja:
"Your cashback was paid by wire transfer on the date above. Please allow approximately 5 business days to post to your bank account."
Dziś rano przyszedł przelew (dokładnie 150 EUR), nadawcą jest:
CONTINENTAL PROMOTION INTER NATIONALHBC CENTRAL BILLING
ps.
A EOSa 30d kupilem w Europassat
pozdrawiam
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Ech ta slownosc CanonaSzkoda ze nie podaja faktycznego czasu realizacji. Wedlug informacji na stronie, po otrzymaniu formularza mialo to potrwac 2 tygodnie. Chyba ze ktos pomylil tygodnie z miesiacami.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje