Poszło, sęk w tym, że kraj - UK musiałem wpisać. Bo Poland, nie było....
Poszło, sęk w tym, że kraj - UK musiałem wpisać. Bo Poland, nie było....
Czy w ogóle ktoś otrzymał już zwrot tej kasy ??
O obiektywach wiem prawie wszystko
jak kupiłem 30D to mialem kupon na karte 512 wypelniłem papiery karta miała przyjsc do miesiąca dostałem ją chyba po 6 dniach, dzis zrobilem papiery na 100 e za C 17-40 L wiec chyba równiez dostane
jak nie to lece w styczniu na tydzien do Dublina wiec jak cos to dajcie kopie a ich zwindykuje tradycyjnymi metodami
15 minut temu to wypelniałem i było Poland nie na początku gdzie ustawiasz jezyk w jakim chcesz wypelniac ale w samym formularzu juz było Poland, choc ja akurat mieszkam w niemczech i tu kazałem sobie przelew wysłac
Witam ..
To może ja z innej beczkiale podobnie ...
Pamiętacie taka promocje (jeszcze obowiązuje), jak kupiłeś np. 400D to dostałeś książeczkę gdzie to przy zakupie jakieś pozycji z niej zwracano ci ileś tam Euro .
Tak wiec ja kupiłem sobie 17-40 (pochodzenia niemieckiego), bo Polski to nie obowiązywało, wyciąłem kod kreskowy, załączyłem kopie rachunku, dodałem bon ,, wydruk ze strony i poleciało priorytetem ….
Minęły 2 tygodnie i ……….. Kasę zwrócili !
Wiec podobnie powinno być w waszym przypadku.
Witam
No to widzę że chyba ja jako jeden z pierwszych otrzymałem zwrot.
Aparat kupiłem 6.11 (na Allegro z fakturą VAT - imienną, nie na firmę) i nawet o tej promocji nie wiedziałem, dopiero po transakcji sprzedający powiadomił mnie o takim możliwym zwrocie.
Długo nie mogłem wypełnić formularza ponieważ nie było naszego państwa.
Dzwoniłem do Pani z Canon PL która była bardzo zdziwiona tym że nie ma naszego Państwa do wyboru w formularzu chociaż zgodnie z regulaminem łapiemy się do niej.
Wypełniłem poprawiony formularz po mękach 23.11 i dzisiaj właśnie (15.12) pieniądze wpłynęły na mój rachunek w mBanku :
Tytuł operacji:
CANON EOS30D PROMOTION CREF xxxxxxxxxxxxxxx
DEDUCTED CHARGES PLN20,
W sumie wpłynęło - 570 zł
Dodam tylko że aparat był w wersji DE - instrukcja itp i na 100% tam był zakupiony, czyli wszelkie mity o tym że musi pochodzić tylko z dystrybucji CANON PL obalam.
Pozdrawiam i życzę szybkich przelewów![]()
Też się dopisuję do zadowolonych uczestników promocji Canona.
15 grudnia wpłynęła kasa - 570 zł.
Aparat kupiony w Polsce na firmę, faktura vat, aparat z Niemiec lub Austrii (na pewno nie z Canon Polska). Miły prezent na święta...
Ciekawe, czy dojdzie karta 512MB.
W formularzu nie było Polski, więc wybrałem Niemcy, ale w adresie po miejscowości wpisałem Poland...
Dziwne jest to, że po ponownym zalogowaniu i zmianie kraju na other już nie mogę się zalogować na cig - canon - cały czas mam nieprawidłowe hasło. Gdy wpisuję nowe hasło przysłane na email też nie mogę się zalogować. Czyżby ta usługa była dostępna tylko dla mieszkańców wybranych krajów ?
W końcu i ja dostałem...
Wpłynęło 535 zł, bo mBank uznał prawie 14 euro kosztów zachodniego banku, czyli 5 dych w plecy...
Ale i tak super!