Strona 25 z 55 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Zablokowany

Domyślnie

Poszło, sęk w tym, że kraj - UK musiałem wpisać. Bo Poland, nie było....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czy w ogóle ktoś otrzymał już zwrot tej kasy ??
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Czy w ogóle ktoś otrzymał już zwrot tej kasy ??
    jak kupiłem 30D to mialem kupon na karte 512 wypelniłem papiery karta miała przyjsc do miesiąca dostałem ją chyba po 6 dniach, dzis zrobilem papiery na 100 e za C 17-40 L wiec chyba równiez dostane

jak nie to lece w styczniu na tydzien do Dublina wiec jak cos to dajcie kopie a ich zwindykuje tradycyjnymi metodami

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Poszło, sęk w tym, że kraj - UK musiałem wpisać. Bo Poland, nie było....
    15 minut temu to wypelniałem i było Poland nie na początku gdzie ustawiasz jezyk w jakim chcesz wypelniac ale w samym formularzu juz było Poland, choc ja akurat mieszkam w niemczech i tu kazałem sobie przelew wysłac

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    jak kupiłem 30D to mialem kupon na karte 512 wypelniłem papiery karta miała przyjsc do miesiąca dostałem ją chyba po 6 dniach, dzis zrobilem papiery na 100 e za C 17-40 L wiec chyba równiez dostane

jak nie to lece w styczniu na tydzien do Dublina wiec jak cos to dajcie kopie a ich zwindykuje tradycyjnymi metodami
    Cichy to raczej pytał o kasę tj. te 590 zł, bo już ponad miesiąc minął od rozpoczęcie promocji i nikt się jakoś nie pochwalił.

Coś już napisał Awatar GTharnas
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam ..
    To może ja z innej beczki ale podobnie ...
    Pamiętacie taka promocje (jeszcze obowiązuje), jak kupiłeś np. 400D to dostałeś książeczkę gdzie to przy zakupie jakieś pozycji z niej zwracano ci ileś tam Euro .

Tak wiec ja kupiłem sobie 17-40 (pochodzenia niemieckiego), bo Polski to nie obowiązywało, wyciąłem kod kreskowy, załączyłem kopie rachunku, dodałem bon ,, wydruk ze strony i poleciało priorytetem ….

Minęły 2 tygodnie i ……….. Kasę zwrócili !

Wiec podobnie powinno być w waszym przypadku.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta

15 minut temu to wypelniałem i było Poland nie na początku gdzie ustawiasz jezyk w jakim chcesz wypelniac ale w samym formularzu juz było Poland, choc ja akurat mieszkam w niemczech i tu kazałem sobie przelew wysłac
    ja nie mówiłem o cahsback - tam jest Poland, mówiłem o promocji na kartę z logowaniem przez net. Ta nie ma. Ja wpisałem UK.

Domyślnie

Witam

No to widzę że chyba ja jako jeden z pierwszych otrzymałem zwrot.

Aparat kupiłem 6.11 (na Allegro z fakturą VAT - imienną, nie na firmę) i nawet o tej promocji nie wiedziałem, dopiero po transakcji sprzedający powiadomił mnie o takim możliwym zwrocie.

Długo nie mogłem wypełnić formularza ponieważ nie było naszego państwa.
    Dzwoniłem do Pani z Canon PL która była bardzo zdziwiona tym że nie ma naszego Państwa do wyboru w formularzu chociaż zgodnie z regulaminem łapiemy się do niej.

Wypełniłem poprawiony formularz po mękach 23.11 i dzisiaj właśnie (15.12) pieniądze wpłynęły na mój rachunek w mBanku :

Tytuł operacji:
    CANON EOS30D PROMOTION CREF xxxxxxxxxxxxxxx
    DEDUCTED CHARGES PLN20,

W sumie wpłynęło - 570 zł

Dodam tylko że aparat był w wersji DE - instrukcja itp i na 100% tam był zakupiony, czyli wszelkie mity o tym że musi pochodzić tylko z dystrybucji CANON PL obalam.

Pozdrawiam i życzę szybkich przelewów

Domyślnie

Też się dopisuję do zadowolonych uczestników promocji Canona.
    15 grudnia wpłynęła kasa - 570 zł.
    Aparat kupiony w Polsce na firmę, faktura vat, aparat z Niemiec lub Austrii (na pewno nie z Canon Polska). Miły prezent na święta...
    Ciekawe, czy dojdzie karta 512MB.
    W formularzu nie było Polski, więc wybrałem Niemcy, ale w adresie po miejscowości wpisałem Poland...
    Dziwne jest to, że po ponownym zalogowaniu i zmianie kraju na other już nie mogę się zalogować na cig - canon - cały czas mam nieprawidłowe hasło. Gdy wpisuję nowe hasło przysłane na email też nie mogę się zalogować. Czyżby ta usługa była dostępna tylko dla mieszkańców wybranych krajów ?

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W końcu i ja dostałem...
    Wpłynęło 535 zł, bo mBank uznał prawie 14 euro kosztów zachodniego banku, czyli 5 dych w plecy...

Ale i tak super!

Zablokowany

Domyślnie

I ja właśnie dostałem!!! Pozew dla canona, walnęli mnie na 20 pln ha ha ha
    Pozdrawiam

prostuję, 20 wzięli za wymianę
    teraz czekam na 512 sandiska, wczoraj przysłali maila z potwierdzeniem

Strona 25 z 55 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów