Strona 23 z 55 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Fajny avatar .
    dzieki - w końcu trzeba było jakiś wymysleć i tu nagle wpadłem na taki pomysł
    I am FX

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    W tym przypadku to działa pozytywnie .
    Bardzo pozytywnie

A jest wiecej takich sytuacji, "...które maja być może nawet tam i swoje ... plusy. Rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów !"

Zartowalem - nie jestem eurosceptykiem
    5D

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    dzieki - w końcu trzeba było jakiś wymysleć i tu nagle wpadłem na taki pomysł
    Mi sie przypomina, z amigowych czasow, haslo:

Ale z canonem tez ladne

pzdrw
    5D

Bywalec
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Czy ktos z Was korzystal z tego cashbacka:
    http://canonextrapromotion.onlinereb...owtoclaim.aspx
    Nie ma zapisu mowiacego ze nie obowiazuje u nas.
    Jak bylo to sorry, ale nie znalazlem.

Pzdr.
    Tasma
    Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580

Dopiero zaczyna Awatar Pawełek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    OK - po rozmowie.

Oficjalnie za Canon Ireland:

Nie ma znaczenia w w jakim kraju zostal kupiony 30D i gdzie mieszka kupujacy, ktory wystepuje o cashback - pod warunkiem, ze w obu przypadkach sa to kraje Unii Europejskiej. Pytalem konkretnie kolege z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech.
    zOOn* Czy jest to info od Canon Ireland czy od kolegi z PL? Chcę potwierdzić, bo nie jest to jasne do końca.
    Tyle osób miało tam zadzwonić. Jeśli to zrobiłeś będzie to pierwszy konkret w tym wątku po za bzdurami od Canon PL.

Coś już napisał

Domyślnie

Pytanie do tych, ktorzy juz wydrukowali formularz - ile stron wydruku mieliscie?
    Wypelnilem, kliknalem w przycisk drukuj pod formularzem i dostalem wydrukowana cala strone www z wypelnionym formularzem (lacznie 5 kartek). Dane w niektorych polach sa poobcinane. Czy tak to ma wygladac???

Zablokowany

Domyślnie

u mnie obcięło dwie ostatnie cyfry numeru konta, ale olałem, dopisałem i wysłałem tak.

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawełek Zobacz posta
    zOOn* Czy jest to info od Canon Ireland czy od kolegi z PL? Chcę potwierdzić, bo nie jest to jasne do końca.
    Tyle osób miało tam zadzwonić. Jeśli to zrobiłeś będzie to pierwszy konkret w tym wątku po za bzdurami od Canon PL.
    Zezarlo jedna literke - i zrobilo sie dwuznacznie. Mialo byc "Pytalem konkretnie o kolege z Polski, ktory kupil aparat w Niemczech."

Dzwonilem do Canon Ireland - i stamtad mam wszystkie informacje. Z pierwszej reki.
    Ostatnio edytowane przez zOOn ; 09-12-2006 o 17:52
    5D

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    u mnie obcięło dwie ostatnie cyfry numeru konta, ale olałem, dopisałem i wysłałem tak.
    ja tak samo, dopisałem. zapewne oni w bazie danych mają dobrze, ale warto dopisać. dopisałem także SWIFT.
    wydruk zajął 5 stron.
    I am FX

Keisyt
    Guest

Domyślnie

Aloha forumowicze!Ja również planuję zawalczyć o zwrot z Canona.Mam pytanie odnośnie numeru seryjnego ,który trzeba podać w formularzu.Na moim pudełku są aż 4 nalepki z kodami! a co najlepsze żaden z nich nie wygląda tak jak na stronie canona.(planuję więc wysłać wszystkie- niech sobie wybiorą...). I nie mam pojęcia który z numerów jest tym seryjnym, jaką ma formę.Podaję więc głównych podejrzenych, i proszę o poradę:
    *1234BO22
    *(91)1234BO22(92)AA- Ten jest na nalepce, gdzie uwzględniony jest też obiektyw (bo mam kit-a;-)
    *1234B010[AA]- ten(wraz z dwoma innymi ) jest na nalepce w prawym górnym rogu, gdzie jest miejsce na Body No.
    *We-Nr.:6095630- a tak jest na jeszcze innej- tak wygląda od niemieckiego dystrybutora,...chyba
    Jak myślicie który to TEN? Help plizzzzzz.....;-)

Strona 23 z 55 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów