Mi sie przypomina, z amigowych czasow, haslo:
Ale z canonem tez ladne
pzdrw
5D
Czy ktos z Was korzystal z tego cashbacka:
http://canonextrapromotion.onlinereb...owtoclaim.aspx
Nie ma zapisu mowiacego ze nie obowiazuje u nas.
Jak bylo to sorry, ale nie znalazlem.
Pzdr.
Tasma
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
Pytanie do tych, ktorzy juz wydrukowali formularz - ile stron wydruku mieliscie?
Wypelnilem, kliknalem w przycisk drukuj pod formularzem i dostalem wydrukowana cala strone www z wypelnionym formularzem (lacznie 5 kartek). Dane w niektorych polach sa poobcinane. Czy tak to ma wygladac???
u mnie obcięło dwie ostatnie cyfry numeru konta, ale olałem, dopisałem i wysłałem tak.
Aloha forumowicze!Ja również planuję zawalczyć o zwrot z Canona.Mam pytanie odnośnie numeru seryjnego ,który trzeba podać w formularzu.Na moim pudełku są aż 4 nalepki z kodami! a co najlepsze żaden z nich nie wygląda tak jak na stronie canona.(planuję więc wysłać wszystkie- niech sobie wybiorą...). I nie mam pojęcia który z numerów jest tym seryjnym, jaką ma formę.Podaję więc głównych podejrzenych, i proszę o poradę:
*1234BO22
*(91)1234BO22(92)AA- Ten jest na nalepce, gdzie uwzględniony jest też obiektyw (bo mam kit-a;-)
*1234B010[AA]- ten(wraz z dwoma innymi ) jest na nalepce w prawym górnym rogu, gdzie jest miejsce na Body No.
*We-Nr.:6095630- a tak jest na jeszcze innej- tak wygląda od niemieckiego dystrybutora,...chyba
Jak myślicie który to TEN? Help plizzzzzz.....;-)