Jak TIP daje polski paragon, to może być. Mój TIP nie chce dać polskiego i jestem w kropce. Numer do CP 022 572 30 30
Jak TIP daje polski paragon, to może być. Mój TIP nie chce dać polskiego i jestem w kropce. Numer do CP 022 572 30 30
ma ktoś numer tel numer do Canona w Irlandii? Trzeba dopytać u źródła i wyjaśnic te sprawy wreszcie.
Czy ktoś może to rozwinąć?
Osobiście miałem wrażenie, że łatwo nie będzie dla tych co mają od TIPów z niemiec. Gdzieś mignęło mi o ważności promocji tylko w kraju zakupu. Czytaj: masz paragon z polski - promocja polska - formularz na stronie po polsku. Mogę się mylić. Idąc dalej tym tokiem rozumowania: rachunek niemiecki - promocja niemiecka - formularz niemiecki. Jesteśmy w EU, ale cholera wie jak oni to w Canonie wprowadzają. Wysłać do niech papiery z PL oraz podać konto PL to już chyba nie problem nawet podciągając zakup pod niemiecką promocję.
Poprawcie mnie jeśli źle kombinuję.
EDIT: Tu mi migneło - http://canon2006promotions.onlinerebates.com/
"Offer only valid in country of purchase."
Ostatnio edytowane przez Pawełek ; 20-11-2006 o 14:38
Co z tego, że kupuję w kraju jak tip daje mi NIEMIECKI paragon?
No ale może wtedy trzeba wypełnić na niemcy??
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
taaa i adres w polsce podawać, jasne!!!chyba, że masz podwójne obywatelstwo.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Już zmieniłem, body za 4270 z FV. łapię się i na zwrot Vat i na cahback!!!
Jutro zakup, chyba z gripem, a co!