Strona 6 z 55 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    Pewnie by się wszystko wyjaśniło.. O ile są zorientowani
    Ciekawe, ale pewnie jutro tj w święto nie pracują. Trzeba będzie w poniedziałek przedzwonić, chyba że ktoś ma jakieś wtyki w Canonie

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Web Zobacz posta
    Akcja trwa od 01.11.2006, więc jeżeli kupiłeś wczoraj to wysyłaj kupon.
    Spoko, spoko - wysle. Ciesze sie, po podobny przyplyw checi na 30D mialem 2 tygodnie temu. (konkretnie, to od 2 miesiecy, z czestotiliwoscia co 2 tyg.).

I bym sie nie zalapal...

A teraz, to latwiej bedzie zonie wylumaczyc , jesli w ogole zauwazy roznice...
    5D

Początki nałogu

Domyślnie

hmmm jeszcze sie moze okazac ,że w Polsce ta promocja nie obowiązuje....wiec wstrzymajmy sie z wysylaniem kuponów
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Domyślnie

Witam,
    Z tym nierównym traktowaniem nas w Europie to chyba pewne. Z innej beczki. Mając w ręku dwa pudełka z legalnym oprogramowaniem antywirusowym pewnej znanej firmy S.... zauważyłem pewną istotną różnicę. Pudełko z softem w wersji angielskiej zawierało informację o możliwości zwrotu oprogramowania w zasadzie bez podania przyczyny. Na pudełku w wersji polskiej takiej informacji nie było. Czyli zwrócić mogą tylko ludzie mieszkający w Europie, czytaj korzystający z softu w innej niż polska wersji językowej. Doświadczyłem tego sam. Do zwrotu softu w wersji angielskiej wystarczył oryginalny nośnik, ksero faktury, wypełnienie formularza i wskazanie konta w banku. Jako uzasadnienie podałem pomyłkowy zakup. Wszystko wysłałem do Irlandii. Po około miesiącu pieniązki podane na fakturze były na moim koncie. Polski przedstawiciel wspomnianej firmy poinformował mnie, że polskich programów tak zwrócić się nie da. Ciekawostka. Czyli jak zwykle, kupiłeś przez pomyłkę Polaku to masz problem. Trzeba było kupić w sklepie internetowym żeby poczuć się choć troszkę europejczykiem.

Pozdrawiam

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaciekCi Zobacz posta
    Żeby to było na 5D :P eh ... 600zł z 30D to i tak niezła "zniżka"
    jest poczytaj na http://canoneos5dpromotion.onlinerebates.com/intro.aspx
    jakieś D + sporo zapału

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicram Zobacz posta
    Tak owszem jest tylko jedna mała wada tej promocji.
    Jej punkt pierwszy, a właściwie szanse na jego wypełnienie .

Simply purchase an EOS 5D between 21.02.2006 – 31.10.2006.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

trzeba czytać regulamin

cytat:

"Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy Canon."

http://canoneos30dpromotion.onlinere...com/terms.aspx
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Bywalec Awatar Nicram
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak owszem jest tylko jedna mała wada tej promocji.
    Jej punkt pierwszy, a właściwie szanse na jego wypełnienie .
    taki mały szczegół, ale trzeba aparat kupić w odpowiednich krajach bo Polski to nie ma na liście
    jakieś D + sporo zapału

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicram Zobacz posta
    taki mały szczegół, ale trzeba aparat kupić w odpowiednich krajach bo Polski to nie ma na liście
    A tu się nie zgodzę. Przeczytaj dokładnie regulamin:

"Promocja jest ważna w następujących krajach: Austria, Belgia, Czechy, Dania, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Słowacja, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Wlk. Brytania. Produkt wymieniony w promocji musi zostać zakupiony w jednym z tych krajów, aby można było wystąpić o zwrot części zapłaty. Osoba występująca o zwrot zapłaty musi być mieszkańcem kraju EEA (tzn. UE, Norwegii, Islandii lub Lichtensteinu) lub Szwajcarii. W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Canon ani członkowie ich rodzin jak również przedstawiciele (agenci) i dystrybutorzy Canon. "

Jedynym problemem jest spełnienie podpunktu a) punktu 1:

1.Canon przekaże kwotę 590 zł. jako zwrot część zapłaty dokonanej przy zakupie aparatu fotograficznego Canon EOS 30D, po spełnieniu warunków wymienionych niżej i po otrzymaniu:

(a) Prawidłowo wypełnionego formularza, dostępnego w Internecie na stronie www.canon-europe.com/2006promotions.

Z ciekawości przejrzałem regulamin po angielsku i niemiecku i Polska też jest wymieniona.

W czwartek dzwoniłem do Pani Izabelli Rogulskiej, która jest dyrektorem marketingu w Canon Polska i w rozmowie potwierdziła, że ta promocja obowiązuje w Polsce.

Mam nadzieję, że strona canon-europe z formularzem zwrotu po polsku zostanie szybko poprawiona, bo wczoraj kupiłem 30D...

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcusp Zobacz posta
    Mam nadzieję, że strona canon-europe z formularzem zwrotu po polsku zostanie szybko poprawiona, bo wczoraj kupiłem 30D...
    Na pewno zrobią z tym, bo skoro się zobowiązali to myslę że nie będzie problemu. Też mam nadzieję bo na dniach kupuję nową 30`tke

Strona 6 z 55 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów