numer seryjny jest na body z dołu
co do kodów, wysyłaj wszystkie. BTW ja nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem przyjęcia mojego listu. Sam nie wiem...
numer seryjny jest na body z dołu
co do kodów, wysyłaj wszystkie. BTW ja nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem przyjęcia mojego listu. Sam nie wiem...
Ja wysłałem ze 2 tygodnie temu, dzwoniłem do Irlandii i powiedzieli że jeszcze nie mają zarejestrowanego mojego listu, ale z niektórych krajów przesyłki idą dłużej...
a mieliscie też na pudełkach info o promocji przy zakupie 30d karta 512 gratis?
Ja miałem i wysłałem tydzień temu emaila i dzis SanDisk 512 zagoscił w mych ramionach![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Mój też jest w pormocji obejmującej kartę 512. Zorientowałem się dopiero teraz. Co trzeba wysłać i gdzie żeby dostać kartę? Kody niestety już poszły z poleconym do Irlandii....Poradźcie.
Zdaje się, że sprawa wymaga użycia płyt CD dołączonych do aparatu, problem w tym, że ja moje...zgubiłemPrawdopodobnie zaaferowany zakupem zostawiłem w sklepie.
Oczywiście już ich tam nie ma
Można dokonać rejestracji korzystając z czyjejś płyty, podając numery seryjne mojego aparatu?Mam pytanko, czy ktoś z forumowiczów mógłby to zrobić za mnie? Oczywiście podam wszystkie dane: numer seryjny, maila itp. Będę zobowiązany jeśli można to tak rozwiązać.
Ostatnio edytowane przez himi ; 13-12-2006 o 20:24
Nie trzeba CD.
Wejdz na http://www.cig.canon-europe.com
Zaloz sobie konto i zarejestruj aparat - bedziesz mogl wypelnic formularz promocyjny online. Bez CD.
5D
Dzięki za pomoc, już działam![]()