ktoś wie jak z tym zakupem na firmę. Myślę o tym, ale wtedy FV nie jest imienna, tylko widnieje tam nazwa firmy. Honorują kopię takiej FV?
ktoś wie jak z tym zakupem na firmę. Myślę o tym, ale wtedy FV nie jest imienna, tylko widnieje tam nazwa firmy. Honorują kopię takiej FV?
a czy udało się komuś z Was wydrukować to co trzeba wysłać zaznaczając Kraj- Polska, i jakikolwiek język ?
Ponawiam moje pytanie w sprawie FV na firmę, czy może się tam znaleźć nazwa firmy, a nie nazwisko nabywcy? Spradzał ktoś, czy dzwonić do CP?
czy ktoś już z polski to wypełniał? dlaczego jak zaznaczy się kraj zamieszkania polska to brakuje polskiego języka? wogól żadnego ne mozna zaznaczyc i człowiek staje w miejscu
I am FX
Już działa!!!!![]()
Ja właśnie wypełniłem wniosek i jutro wysyłam na adres:
Canon EOS 30D Promotion Centre
P.O. Box TP 34,
Dept. # 72821,
Tipperary,
Ireland.
http://canoneos30dpromotion.onlinerebates.com/main.aspx
Zenit TTL :-D
a dla jakiego kraju wypełniłeś?
I am FX
UWAGA, dzwoniłem do CP. Nie można w ramach promocji z Polski wysłać paragonu ani faktury z innego kraju. Chciałem kupić tanio body od TIPa, daje niemiecki paragon. W canonie poinformowano mnie, że zwrotu wówczas nie dostanę. Dzisiaj mam dostać odpowiedź, czy mogę ubiegać się o zwrot mając FV na firmę.
a daj numer do CP
no i pytanie: ja mam od TIPa z niemiec ale daje polski paragon z własnej firmy handlowej. może być?
I am FX