aaaaa, to dziękuję, burak widac ze mnie....
aaaaa, to dziękuję, burak widac ze mnie....
co ze mną jednak nie tak, gdzie jest to pole na numer konta?
http://canoneos30dpromotion.onlinerebates.com/main.aspx
bo ja nie widzę
ok, najpierw zakup puszki. Pytanko do userów, przesiadam się z tego co w stopce, jak sie spisuje 30d bez gripa?
Proponuję lekturę tego wątku (szczególnie końcówka).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mnie natomiast zastanawia jedna kwestia-
dzwoniłem do swojego banku i pytałem jak to jest z przelewami z zagranicy i okazało sie ze do takiego przelewu potrzeba jeszcze numeru swift code i sort code banku odbiorcy
dziwi mnie ze canon nie wymaga tego numeru,wiec dla pewnosci wysłałem te numery na dodatkowej karteczce i wam tez radze tak zrobic...
jakie numery? a co to jest? możesz jaśniej?
I am FX
Jak robiłem za pierwszym razem przelew z moneybookers.com(tam dostaje kase z shutterstocka) na inteligo to prosili mnie o podanie tych numerów. Pierwszy przelew robiłem z konsultantem inteligo na telefonie.
Za moneybookers.com
Czym jest kod SWIFT?
Adres SWIFT to międzynarodowy standard, składający się z 8 lub 11 znaków alfanumerycznych, dzięki któremu można zidentyfikować instytucję finansową. Adres SWIFT jest znany także pod nazwą BIS (=Kod identyfikujący bank) Prosimy o kontakt z Państwa bankiem w celu uzyskania dokładniejszych informacji.
Co to jest IBAN?
Międzynarodowy numer konta bankowego, w skrócie IBAN (International Bank Account Number) to numer konta bankowego utworzonego zgodnie ze standardami ECBS (europejskiego komitetu standardów bankowych). Każdy numer konta bankowego europejskiego kraju członkowskiego może być przekształcony na IBAN – prosimy o kontakt z Państwa bankiem w celu uzyskania dokładniejszych informacji. IBAN składa się maksymalnie z 34 znaków alfanumerycznych.
Ostatnio edytowane przez Routlaw ; 15-11-2006 o 23:23