Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Niesprawny zoom w 350d

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Zależy jakiej, w 20D to raczej nie, w moim 350 Też nie bardzo.. ale za to w Nikonie.. mmm, tam migawka brzmi bajkowo

Pozdr
    Artur
    20D to w ogóle wypas jest jeśli chodzi o odgłos migawki. Głównie jeśli chodzi o jej głośność.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Zależy jakiej, w 20D to raczej nie, w moim 350 Też nie bardzo.. ale za to w Nikonie.. mmm, tam migawka brzmi bajkowo

Pozdr
    Artur
    A próbowałeś zmienić dźwięk ? :> Można sobie ściągnąć - wysyłasz z aparatu smsa na numer 7991 o treści dzwonek
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    A próbowałeś zmienić dźwięk ? :> Można sobie ściągnąć - wysyłasz z aparatu smsa na numer 7991 o treści dzwonek
    Teraz juz nie mam 20D ale ma kolega to mu powiem żeby spróbował .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

rtg
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta

Prawie,że ze zydla spadłem...

A nagrywanie filmików,to gdzie się odpala w 400d,bo też nie mogę się doszukać...

Pozdrawiam

Zablokowany

Domyślnie

Chętnym miłośnikom dźwięku migawki wyślę mp3 z 30d. Wczoraj robiłem test szybkości i mam... w koszu. Mogę jednak wydobyć i przesłać he he he

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów