Po pierwsze - zazdroszczę.
Po drugie - numer 43 mi się bardzo podoba.
jest na nim wszystko, co na takim zdjęciu ze wspinaczki chciałym widzieć.
![]()
wszystkie fajne
Potrzebuję jakiś sensownych opinii na temat tych zdjęć więc proszę o wszelkie konstruktywne uwagi. Ma to być cykl "od pomysłu do koncertu" i czekają mnie jeszcze zdjęcia z prób i koncertu w filharmonii i chętnie poznam Wasze opinie na ich temat.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
to jakby moja działka
To może zacznę tak...
51 super tylko za duża go jak dla mnie
48 ostrośc poszła w las albo jest hmmm na smyczku ?? czego w ogóle nie widać
kadry fajne tylko obróbka bw trochę jak dla mnie za mało kontrastowa
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
no przy 51 niestety miałem szkło ze światłem 4 stąd ta głębia jaka jest a przy 48 owszem ostrości praktycznie nie ma jednak mnie to nawet podchodzi dlatego wrzuciłem. piszcie, piszcie bo to dosyć ważna sprawa dla mnie![]()
Czepię się 53 : mały żółty kwiatek w dolnym prawym rogu psuje zdjęcie![]()
Chmurki na pierwszym i 2gim wymiatają. 3jka też bardzo mi sie podoba. Generalnie pierwsze 3 bym trochę podostrzył bo wygląda jakbyś tego USMem nie tykał po zmniejszeniu.
podostrzałem ale bardzo delikatnie... widać chyba zbyt delikatnie
EDIT: wyostrzyłem co trzeba... mam nadzieję, że nie przesadziłem![]()
Ostatnio edytowane przez decha ; 05-04-2007 o 21:46
55 IMHO najładniejsze. Takie takie łindołs, ale dla monitora bardziej pionowego niż poziomegoA najprędzej monitora kwadratowego
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link