Dzięki. Chyba trzeba skalibrować monitor...
Dzięki. Chyba trzeba skalibrować monitor...
13 - nieciekawe z wielu względów od kompozycji do jakości technicznej
14 - mogło by być fajne tyle że modelka jakaś za słodka do takiej scenerii, nie pasuje
16, 17 fajne
ogólnie nie kompresuj tak mocno tych zdjeć bo się artefakty pojawiają i psuje to zdjęcie
19 troszkę wygląda jak fotomontaż może przeszkadzają paski n abluzce modelki a mozę bluzka modelki
sorki że się czepiam ale przy takich zdjęciach już liczy się każdy detal aby uznać że zdjęcie jest przemyślane ale jako szkic fajne
wielkie dzięki! właśnie na takie opinie czekam - bardzo dobrze, że się czepiasz. faktycznie zdjęcia kompresuję dość mocno żeby się szybko ładowały ale chyba pora olać szybkość na rzecz jakości
a teraz moje tłumaczenia :P
13 i 14 to pierwsza sesja zarówno dla mnie jak i dla modelki a 19 nic z montażem nie ma wspólnego![]()
domyślam sięże nie fotomontaż
ale lepsze było to gdzie siedziała na środku tutaj po prostu wygląda jak wklejona
Zaznaczam, że nigdy wcześniej nie robiłem zdjęć tego typu więc proszę o krytykę i jakieś porady co zrobić żeby nastęonym razem było lepiej.
mam wrażenie że wali się letko w prawo i chyba za długi czas trochę...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jeśli mam być szczery to tylko na 15 widzę coś ciekawego, jakąś próbę udanej kompozycji. 18 może być, a reszta wogle mi się nie podoba.