Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: [test] Plecak Burton Ak 29L Zoom Pack

Bywalec

Domyślnie

wczoraj kupiłem Dakine Sequence z tego roku za 350zł
    w poznaniu w mayerze (na szkolnej) w katalogu jest za 499zł ale można z nimi ponegocjować i na prawdę da się dogadać

pierwsze wrażenie - plecak trochę duży, i na prawdę bardzo solidny
    super usztywnienie na plecach, bardzo wygodnie się go nosi
    masa możliwości troczenia,
    poza tym jak się ktoś nie zna to nie widać że to plecak foto! moim zdaniem największa zaleta, no i jest po prostu ładny

po świętach pewnie odwiedze zieleniec więc dam znać jak się sprawował na stoku
    40D | 50e | T10-17/3,5-4,5 fish | T17-50/2,8 | C50/1,8 | C70-200/4 | Jupiter 135/3,5 | C580EXII | Vivitar 285hv | chińskie wyzwalacze

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

chetnie sprzedam ten plecak, gdyby ktos reflektowal.
    przestalem sie miescic ze sprzetem (brakuje mi miejsca na drugie body) i bede sie przerzucal na burton focus pack (zoom pack pro).
    zdjecia plecaka na pierwszej stronie. 3 letni. jedna klamerka ulamana.
    goraco polecam, bo jest super wygodny, wytrzymaly i pakowny.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Odświerzam

czy do plecaka zmieści się:
    2x 1D
    70-200/2.8L
    16-35L
    35L
    580EX
    i np. jeszcze 85/1.8?

+ oczywiscie jakeis szpargoly. a moze jeszcze gdzies laptopa 13-14" sie upcha?

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

to wszystko, a nawet wiecej, ci sie idealnie zmiesci do focus pack'a, ktorego obecnie uzywam.
    do zoom pack'a tez, ale body z odkreconymi obiektywami. najlepiej przejsc sie do sklepu i zapakowac laptop powinien wejsc. zreszta zalezy, do ktorej wersji, bo one mialy rozne te kieszonki na lapki.

a i ja swojego zoom pack'a sprzedalem, wiec nieaktualne, jak cos
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Domyślnie

Dawaj Panie Adamie namiary na jakieś wrocławskie sklepy co bym się mógł przejść w takim razie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Przyznam szczerze, że z wyglądu to Zoom Pack dużo fajniejszy

Zoom Packa przetestuję sobie, bo nasza wspólna koleżanka takiego ma, ale gdzie mogę dorwać Focus Packa?
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 18-07-2010 o 18:02 Powód: Automerged Doublepost

studentmibm1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Dawaj Panie Adamie namiary na jakieś wrocławskie sklepy co bym się mógł przejść w takim razie
    Nie dawaj namiary tylko idz i sam poszukaj. Takie to trudne? Google umiesz obslugiwac?. Namiary na kazdy sklep mozna znalezc w necie i zadzwonic. Forum nie jest po to aby dawali gotowe rozwiazanie na tacy tylko trzeba samemu pomyslec.

Domyślnie

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Przyznam szczerze, że z wyglądu to Zoom Pack dużo fajniejszy

Zoom Packa przetestuję sobie, bo nasza wspólna koleżanka takiego ma, ale gdzie mogę dorwać Focus Packa?
    focus packa albo sobie jakos zamowisz u dystrybutora albo sciagniesz spoza Polski samodzielnie.
    ochajtajsie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez studentmibm1 Zobacz posta
    Nie dawaj namiary tylko idz i sam poszukaj. Takie to trudne? Google umiesz obslugiwac?. Namiary na kazdy sklep mozna znalezc w necie i zadzwonic. Forum nie jest po to aby dawali gotowe rozwiazanie na tacy tylko trzeba samemu pomyslec.
    Misiu słodkopierdzący, aż tak Ci zależało, żeby jakoś mi dopiec? Biedactwo cały dzień spędził szukając byle czego, byle coś napisać. Gratuluję. W nagrodę weź cukierki i zmykaj do swojej piaskownicy

W przeciwieństwie do Ciebie, to ja na tym forum akurat sporo pomagam ludziom więc odczep się robaczku, bo się zapocisz niepotrzebnie, a nic Ci to nie da.

Nie jestem z Wrocławia, mam prawo nie znać tego miasto i mogę zapytać kolegi Adama o takie rzeczy. Zwłaszcza, że jakbyś wysilił sie troszkę w ten upalny dzień to wiedziałbyś, że plecaki tego typu firmy Burton są ciężko dostępne w całej Polsce, a np. taki Zoom Pack to nawet na stronie Burtona jest nieosiągalny. Ale rozumiem, tracisz zasoby na szukanie pretekstu, żeby tylko pierdnąć najgłośniej w towarzystwie. Więc śmiało. Czekam na więcej

Domyślnie

Misiu słodkopierdzący, aż tak Ci zależało, żeby jakoś mi dopiec? Biedactwo cały dzień spędził szukając byle czego, byle coś napisać. Gratuluję. W nagrodę weź cukierki i zmykaj do swojej piaskownicy

W przeciwieństwie do Ciebie, to ja na tym forum akurat sporo pomagam ludziom więc odczep się robaczku, bo się zapocisz niepotrzebnie, a nic Ci to nie da.

Nie jestem z Wrocławia, mam prawo nie znać tego miasto i mogę zapytać kolegi Adama o takie rzeczy. Zwłaszcza, że jakbyś wysilił sie troszkę w ten upalny dzień to wiedziałbyś, że plecaki tego typu firmy Burton są ciężko dostępne w całej Polsce, a np. taki Zoom Pack to nawet na stronie Burtona jest nieosiągalny. Ale rozumiem, tracisz zasoby na szukanie pretekstu, żeby tylko pierdnąć najgłośniej w towarzystwie. Więc śmiało. Czekam na więcej
    ja swojego z dogfunk.com dorwałem, ale nie szukałem w europie
    ochajtajsie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    ja swojego z dogfunk.com dorwałem, ale nie szukałem w europie
    Nie ma tam już ZoomPacka Tzn. je to można kupic na ebayu, ale najchętniej chciałbym zakupić w Polsce na firme, stąd poszukiwania..

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów