Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: W czym nosić sprzęt kompaktowy?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Irish
    Jak maja ukrasc i to i tak ukradna wiec ?
    Kwestia podejscia. Ja mam umysl scisly, mialem prawdopodobienstwo i statystyke zarowno w szkole sredniej jak i na studiach. I wiem ze sa sposoby na zwiekszanie/zmniejszanie prawdopodobienstwa zdarzenia jak i unikanie bledow uszeregowanych w tabelach statystycznych.
    Nie zachecanie zlodziei poprzez ukrywanie znakow firmowych posiadanego sprzetu jest dosc waznym czynnikiem zmniejszajacym prawdopodobienstwo napadu/wlamania, ogolnie kradziezy danego sprzetu. Wiec jesli mam wybierac pomiedzy mniejszym prawdopodobienstwem kradziezy a wiekszym - to wiadomo :P .
    Humanisci, artysci, luzaki itp ktorzy wola sie nie przemeczac mysleniem ... ops bez urazy - chcialem powiedziec - liczeniem wola powiedziec "a i tak moga mi ukrasc" .
    To moze w takim razie po prostu oddaj sprzet pierwszemu napotkanemu dresiarzowi bo i tak ci ukradna? (parafrazuje twoje sarkastyczne stwierdzenie o sznurkach itp :P ).

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ja teraz zamierzam zmienic moj pasek z kuszacym napsiaem Canon EOS Digital na zwykly bez napisow... a plecaczek rowniez zwykly a nie jakis superfirmowy zamierzam kupic.
    To idzie zdrapać! Ja co prawda poddałem się przy drugiej literce, ale moja nieoceniona Żona pracowicie wydrapała resztę - i to tak ładnie, że trzeba się dobrze przyglądać, żeby zobaczyć że cos jest nie tak.

Następny krok to czarna tasma na napis "canon" i chyba... zamalowanie czerwonego paska na L-ce, hemm?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czesto podrozuje do krajow bylego ZSRR wiec wole nosic 10D na pasku z napisem zenit i zakleic napisy na sprzecie czarna tasma bo lepiej zmniejszac ryzyko utraty sprzetu a poza tym aparat ma mi sluzyc do pracy a nie wzbudzania zachwytu ze Canon, ze Digital na pasku.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów