Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
No proszę Cię.. Na środku kadru masz "pion", który wali się w prawo aż miło. I to bez żadnego uzasadnienia. Każde zdjęcie da się poprawić. Pół biedy, jak nie trzeba jechać w tym celu 500km, żeby zrobić jeszcze raz
Mnie również na tramwajowym plenerze zdarzyły się 3 czy 4 takie "kopnięte" na prawą stronę ujęcia, bo chciałem uchwycić tramwaje w ruchu, ale musiałem wybrać między regulacją statywu lub wypięciem z niego body a uchwyceniem sytuacji. W tym wypadku masz rację, że zdjęcie jest przez to ciut nieudane. Choć dla samego autora jest to oczywiste z jakiś innych względów jednak zdecydował się opublikować to ujęcie.

Z cyklu "przyganiał kocioł...": Ciekawe, że na Twojej stronie WWW większość prezentowanych zdjęć architektury "wali" się mniej lub bardziej widocznie na prawą stronę. Zechcesz to uzasadnić? Mnie już zdarzyło się wracać kilkadziesiąt kilometrów, aby powtórzyć pewne ujęcia.

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
Ja poprzestałbym na osiągnięciu celu. Nie wszystko i nie wszystkim musi się podobać. Jak umiesz uzasadnić swoje działania i wiesz co robisz, to reszta jest nieważna.
Czyżby nikły cień wyrozumiałości? Często tak zmieniasz zdanie?

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
Szkoda, ze sie zmyles, ale mam nadzieje, ze sie jeszcze spotkamy :razz:
Robert, straciłeś bardzo sympatyczny i zdrowy spacerek w poszukiwaniu "karmy"